Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu två nya smaker för vispgrädde, en av dem är melon. Vispgräddearom melon ger vispgrädden klargrön kulör och smak av len melon, riktigt uppfriskande för både öga samt mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med frejdig, gul kulör. Aromhusets tidigare vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär och jordgubbe är redan tidlösa och älskade av många hushåll runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett tveklöst tillfälle att använda Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är ja till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna färg en ypperlig bas för allt från fotbollsfält till djungler samt dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas därjämte av alla barn då den är så mjuk, fluffig samt bedårande. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv ska få välja huruvida det man rör ihop ska vara sött alternativt ej, men det går fullständig bra att tillsätta allt från honung till socker alternativt kalorifria val som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går också bra att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut jämnt med grädden på egen hand. En kapsyl arom är lika med tre ml samt det är doseringen som gäller för 2 dl vispgrädde. Varje butelj av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten flaska räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är oxå enormt gott i yoghurt, hemmagjord glass alternativt frozen yoghurt. vispa grädde och ägg
Även i lösa smetar kan man hava i en aning av denna färgglada arom, gröna muffins blir säkert oxå en succe på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är totalt kalori- och kolhydratsfria. Man kan nämligen med bra samvete förtära sin gröna melonyoghurt alternativt hemgjorda melonglass ehuru man följer någon diet. De går till samt med att äta under rätt så stränga dieter som LCHF, Dukan samt Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets urval finns fyra annorlunda typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer och kaffearomer. Allt för att ge mer smak åt folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade och osockrade varianter, men i övrigt är alla aromer fria från kalorier samt kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar dem med bubbelvatten blir absolut som färdigsmaksatt LOKA eller Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom och päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (ljuvlig!), choklad, vanilj och amaretto. Dessa är utmärkta val till de sötsliskiga syrups som finns i handeln och inte går att använda om man inte är ute efter riktiga kalori- och sockerbomber.

När det gäller vispgräddearomerna går det oxå bra att blanda smakerna. Då kan man alstra egna färg- och smakkombinationer som blir tillägg skojig hos barnen. Vad sägs om jordgubb- samt bananglass med orange färg? Vill man hava gredelin så blandar man jordgubbe och blåbär och får skogsbärsgrädde! Hurdan festligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, fördel allt annat ur det fantastiska sortimentet går att agera på www.allt-fraktfritt.se.