Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu två nya smaker för vispgrädde, en av dessa är melon. Vispgräddearom melon skänker vispgrädden klargrön färg samt smak av len melon, riktigt uppfriskande för både ögat samt mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med glad, citronfärgad färg. Aromhusets tidigare vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär samt jordgubbe är allaredan tidlösa samt favoriserade av många hushåll runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett givet tillfälle att använda Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är ja till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna kulör en enastående bas för allt från fotbollsfält till djungler samt dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas dessutom av alla barn då den är så mjuk, fluffig och bedårande. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv skall få välja huruvida det man rör ihop skall vara fin eller icke, men det går fullständig bra att tillsätta allt från honung till socker alternativt kalorifria alternativ som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går oxå bra att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen och smaken blandas ut regelbundet med grädden på egen hand. En kapsyl arom är lika med tre ml samt det är doseringen som innefattar för 2 dl vispgrädde. Var butelj av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten flaska räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är oxå väldigt bra i yoghurt, hemmagjord glass eller frozen yoghurt. vispa smaksatt grädde
Även i fixa smetar kan man ha i en aning av denna färgglada arom, gröna muffins blir säkert också en hit på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är helt kalori- samt kolhydratsfria. Man kan nämligen med bra samvete äta sin gröna melonyoghurt eller hemgjorda melonglass ehuru man följer någon diet. De går till och med att äta under rätt så stränga dieter som LCHF, Dukan samt Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets urval finns fyra annorlunda typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer samt kaffearomer. Allt för att ge mer smak åt folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade samt osockrade varianter, men i övrigt är alla aromer fria från kalorier och kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar de där med kolsyrat vatten blir precis som färdigsmaksatt LOKA eller Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom och päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (angenäm!), choklad, vanilj och amaretto. Dessa är utmärkta alternativ till de sötsliskiga syrups som finns i handeln och inte går att begagna om man inte är ute efter riktiga kalori- och sockerbomber.

När det innefattar vispgräddearomerna går det oxå bra att blanda smakerna. Då kan man skapa egna färg- samt smakkombinationer som blir extra skojig hos barnen. Vad sägs om jordgubb- samt bananglass med orange kulör? Vill man ha lila så blandar man jordgubbe och blåbär samt får skogsbärsgrädde! Hur festligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, fördel allt annat ur det fantastiska sortimentet går att agera på www.allt-fraktfritt.se.