Prova att göra detta superbilliga vin

Inte alla av oss har råd att äga ett glas bra vin på våra bord vid våra måltider.

Men om det nu vore möjligt, skulle samtliga tycka mycket om att äta till ackompanjemang av denna dryck.


Vinsasen finns på https://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.

Vin är en dryck som har firats efter urminnes tider.

Det är handlingar som visar att det bryggdes samt fanns med på favoritlistan allaredan när människan absolut hade lärt sig att bruka sin föda.

Denna dryck rekommenderas för konsumtion utav män, kvinnor samt pensionärer.

Det röda druvvinet speciellt har visat några exceptionella egenskaper vad gäller att avblåsa åldrande, liksom att det innehar flera medicinska positiva egenskaper om de tas regelbundet alldenstund det är extremt rikt på antioxidanter.

För dem som inte kan handla vin, är allt ej förlorat.

Vem som helst kan göra en ganska bra vin med ingredienser från kökshyllan.

Detta inlägg kommer att visa dej hur man gör detta.

Med lite övning kommer man att kunna tillreda ditt eget billiga vin som i smak kan konkurrera med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.

Vad man behöver för ditt hemgjorda vin

En halv bägare socker

144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 procent druvsaft samt ej har ett litet antal andra tillsatser

En flaska vari du kan mäta 4 liter vätska

Två-tre reguljära ballonger

Vatten – Det rekommenderas att använda destillerat vatten, men man kan begagna ditt vanliga kranvatten för att fler minska kostnaderna. Klicka här för mer info Brännvin

Ett stift som kommer att begagnas för att göra ett litet antal hål i ballongerna

Vinjäst. Men om du ej innehar det, kan normalt bagerijäst funka oxå fast smaken blir dessvärre därnäst oxå.

Bese på webben sedan ett bäst vinjäst, de kostar inte många kronor per avklarad butelj.

För färskingar som ska en del mer orientering samt hjälp, skulle det vara bra om du se till att du innehar med dej en mätkopp, ett gummisnodd eller, en tratt samt flaskor

Kavla opp ärmarna och gör dej beredd att göra vin

Ta tratten samt häll sedan saften i behållaren.

Häll samtliga tre burkar (totalt 144 gram) och häll efter att i två gånger så mycket vatten.

Om du har tre burkar saft, häll sex burkar vatten.

Skaka alltihop tills blandningen blir helt homogen.

Vid denna punkt, tillsätt den hälft muggen socker.

Skaka igen djupt.

Sockret borde vara helt löst i slutet av blandningen.

Idag tar vi jästen.

Följ instruktionerna, blanda ut jästen i enlighet med instruktioner samt få den beredd för bruk.

När jästen är klar, tillsätt också denna till blandningen du innehar och skaka igen.

När detta innehar slutförts, binda man ballongen till mynningen utav behållaren.

Säkerställ att ballongen har ett litet antal hål i sig före du knyter fixerad den till mynningen av behållaren.

Det finns ett speciellt sätt att binda ballongen till mynningen av behållaren.

Det ska vara väl tillverkat samt nära (här kan man begagna band eller gummiband att binda med).

Placera behållaren på en varm plats, vari den ej ska störas på minst en halv dag (12 timmar).

Vid slutet av denna tid kommer du att höra poppande ljud av bubblor.

Detta är ett bevis på att jästen funkar väl.

När dagarna passerar (processen kan ta ett litet antal 2-3 veckor) kommer ballongen att bliva uppblåst med gas som genereras utav jäsningsprocessen.

Så länge ballongen blåses upp är processen igång.

Man kommer att kunna när vinet är färdigt, när ballongen töms.

Ditt vin är färdigt!

Nu måste man tappa det makligt genom en sil i de flaskor man vill lagra det i.

Flaskorna skall företrädesvis få en mörk färg.

Stoppa in i kylskåpet samt njut efter utav ditt eget vin som kostade nära nog inget – men det är gott!