Varför ska jag ha en valphage?

Jag är i bostaden hela tiden och valpen kan deltaga mig?

Detta är en riktigt bra fråga, följ jag medan jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som nyttjas på korrekt fason, kan vara en livräddare för valpar samt kan oxå ger dej sinnesfrid att kunna att din hundvalp är på ett säkert ställe, när man är inte tillgänglig eller borta!

Ett utav de långa svaren – samt detta kan verka ta vägen en del runt, men läs följande skrift noga – detta är jätteviktigt när man föder upp en liten valp eller flera.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter och bakom finns också några utav de sorgliga historier ett litet antal andra valpägare innehar delat med jag under åren.

För att framgångsrikt ta upp en liten puppy till en kry vuxen, måste man avstyra att din valp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Du kanske inte kan avstyra alla hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första valp och du provar bilda dej skillnaden emellan en liten valp och en större – men jag tror absolut att det är viktigt att man har så få perider med liten mängd blodsockerepisoder som möjligt.

En valphage stöder dig att uppnå detta.

Om man inte är bekanting med hypoglykemi hos valpar, blott för att sammanfatta – lågt sockret i blodet händer när dina valpars “kaloriintag ej kan hålla jämna steg med sin kaloriförbrukning”.

Dålig kvalitet på mat, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att äta, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en andel av sin dag i en valphage i närheten av dej, inte nog rast samt sömn, mycket av kinkighet eller gråt för att de är ensamma, frossa när det är kallt eller flämtande när det är varmt – allt tar bort välbehövlig handlingskraft från den lilla kroppen.

Ditt arbete under de första månaderna är att se till att frågor som dessa inte blir till några problem alls.

Detta är en av anledningarna till att valpar ej är lämpliga allmän, samt varför det är viktigt att man letar dej den tid man är gärna att satsa, och den behandling och stöd du är gärna att ge din valp var dag utav ditt liv!

Innan man gör beslutet att köpa alternativt ta hem en!

Så nu att besvara din fråga oerfaren – varför ska man en valphage alternativt liknande fristad för din valp?

Eftersom en valphage skänker allt det erforderlig ovan:

En säker plats, vari din lilla valp kan vara säker också utan tillsyn.

Utan från skador samt olyckor, samt vari det ej kommer att hamna i trånga utrymmen där den inte borde vara i, när du inte ser.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan tänka sig – alla skrymslen och vrår du tror att de inte kunde komma in – anta åter – de kan samt ges de chans, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när du gör dina vanliga sysslor och fortfarande vara i en bestämd ett klimat.

Du kan krama, gosa samt älska den, du önskar blott inte riskera att man trampar på den, springer ut eller gömmer sig.

Samt förresten – valpar känner till aldrig själva när de ska avbryta i god tid!

Valpar kan leka tills de somnar, glömmer att konsumera eller dricka, samt sedan braka en timma eller två efteråt.

En valp kan hänga och vara med dig – bara inte hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, ska man bearbeta det som en mänskligt spädbarn med dieter agenda / vila / sova perioder, samt efter det att den nått den åldern – ska du fortfarande bearbeta det med enorm hänsyn när det innefattar storleksbegränsningar, energi nivåer samt säkerhet.

Detta var en del kort om hurså du ska en valphage till din nya familjemedlem, men det finns flera flera orsaker varför det är bäst med en bastant valphage, bland andra när man önskar att din valp alltid ska känna sej trygg samt när man ska exercera din valp att bli rumsren – men det är att andra kapitel.