Utav eterisk Olja då blir vardag till fest och man får mer inspiration i livet

Visst mår man bättre när det doftar gott? Men det är klart att det inte alltid doftar så himmelskt hemma.

eterisk

Visst går det alldeles utmärkt att spraya eller puffa lite parfym i alla hemmets rum men en bättre och enklare variant är att tillverka egna doftljus av eteriska oljor från Crearome som får sprida sina ljuvliga dofter i alla rum.

Ordet eterisk betyder någonting som är luftigt och flyktigt och vad kan vara en mer passande beteckning på eteriska oljor? Prova själv med bara ett par droppar lavendel för att märka resultatet. Dofterna är naturliga och skiljer sig en hel del från det som man kan uppleva av vanliga parfymer.

Eterisk Olja från Crearome till säker hudvård med väldoft alternativt allt-fraktfritt

Är du kanske nyfiken på eterisk Olja för egen hudvård? Då ska du ta en titt på Crearome som har säkra hudvårdsprodukter. Detta är företag som är väl etablerade i Sverige och välkända för sin goda kvalitet.

En bra mandelolja kan vara en bra start att blanda i en doft du gillar. Med detta första försök har man skapat en perfekt olja för massage i hemmet. Det är inte bara massagen utan kombinationen av god doft och massagen som ger ett utsökt välmående. Det gäller att anpassa den eterisk Olja doft man vill använda för att uppnå bästa effekt.

Såsom alltid med dofter och parfymer gäller det att inte överdriva

Fler och fler larm kommer in från folk som inte tål de starka dofter som finns lite varstans idag. Parfymer kan ha en mycket stark doft och effekt emedan eteriska oljor, om de används på rätt sätt, inte kommer i närheten av det. Om det finns känsliga personer som kan reagera ska man tänka på att inte överdriva användandet

Om man inte använt eterisk Olja till doftljus förr bör man vara lite försiktig med doserndet. Av hänsyn till eventuella besökare i ditt hem kan du alltid fråga så att du själv anser att dina doftljus är lagom men de anser för starka. Så gäller det bara att hitta rätt dosering. Är doften för stark behöver du bara öppna ett fönster en stund.

Meningen är ju att man ska må bra av dofterna och inte tycka det är för mycket. Ha gärna lite olika dofter i beredskap så du kan anspassa dem till ditt humör, väderlek och även årstiderna. Klicklänk till mer information. Mint eller citron är uppfriskande medan lavendel är bra om man söker något rogivande.

Lär dig mer om hur olika dofter påverkar ditt sinne och humör. Dessutom så kan man ju experimentera och testa nya dofter då man lär sig hur de kan få en att känna sig. Med tanke på att detta med doftljus och eteriska oljor i allmänhet är så billigt kan det vara läge att prova lite olika dofter nästa gång du fyller på lagret?