Upptäck Grönfri och Prickfri mot påväxt för ett vackert och hälsosamt hem

Mossa på tak och algväxt omkring hemmet kan kännas som riktigt jobbigt om du inte har rätt produkter att hantera problemen med. Marknaden för rengöringsprodukter har verkligen blommat ur på senare tid. Produkter som Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape.

Grönfri och Prickfri har oöverträffad verkan

Bolaget Jape har utvecklat storsäljare som Grönfri och Prickfri för rengöring av hemmet. Medlet går utmärkt att använda på olika typer av mikrobiell påväxt. Det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet i lösningen.

Spara tid och pengar genom att blanda blandningen själv i en säker miljö. Det finns i 50 % blandning. Spä ut koncentratet innan du använder det.
Ibland får man prova sig fram för att se vad som fungerar. Det påverkar naturligtvis literpriset i positiv riktning.

Firmor som arbetar med takrengöring använder oftast en 25-procentig lösning av Bensalkonkloridmedlet. En sådan lösning kan man blanda själv med lika delar Bensaltensid (ett annat namn för Bensalkonklorid) och vatten till ungefär halva priset.

grönfritt

Många har upptäckt fördelarna med Påväxt-Stopp. Samma innehåll av verksam beståndsdel och lägre pris. Jämför priset innan du handlar. 20% billigare.

Du spär ut lösningen så att den inte blir för stark. Grönfri Proffs kan fungera lika bra det.

Det blir alltid ett perfekt resultat

Det är faktiskt så att Prickfri och Grönfri är samma produkt. Verkningsgraden är ändå lite olika. Det finns också Fulstopp och Bensaltensid som är produkter som är 6 gånger mer koncentrerade och därmed också billigare.

Kom ihåg att göra rent på frekvent basis

Det handlar om mer än om priset. mossa på tak Tanken är ju att du med Jape Grön fri eller Prickfri får in en god rutin för att göra rent. Det blir fint vare gång.

Det är viktigt att vara regelbunden när du städar. Gör ett schema av det. Då missar du inte att göra detta så ofta som krävs för att slippa ta bort mossa på tak då den har vuxit sig så tjock att det är svårt att komma åt.

Använd produkter för påväxt på ett säkert och tryggt sätt

Tänk på att du får koncentrat då du köper Grönfri och Prickfri och att det är viktigt att använda medlen på ett säkert sätt.

Använd rätt skyddskläder när du arbetar med produkten. Det kan vara bra att använda munskydd för att skydda mun och hals. Det är bättre att vara på den säkra sidan.

Du måste ha respekt för Prickfri och liknande produkter. Då slipper du bekymra dig om du skulle spilla lite på kläder eller få annan smuts på dig när du jobbar.

Tänk också på att ha stadiga och säkra skor och det särskilt då du gör rent på taket där det kan vara halt och ostadigt på sina platser. Så är det året om.