Trevlig hembryggningsbutik på Nätet presenteras av Gert Strand AB

Det väletablerade familjeföretaget Gert Strand AB presenterar en fraktfri bryggbutik med nordens största varusortiment för hembryggning samt gör vinbryggning på ett smartare sätt: https://hembryggning.se

Med målsättningen att tillhandahålla de absolut bästa varorna, den högsta kvaliteten och 41 års samlad kunskap startas nu butiken hembryggning.se och tillhandahåller hembryggare med den unika produktkvalitet som förut sålts endast till bryggeri nu i konsumentförpackning.

I varusortimentet erbjuds bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, mätinstrument och Ingredienser för hemtillverkning av drycker. Med egen utveckling och fabrik framställs över 200 olika essenser som ger Prestige essenserna en unik plats för smaksättning av drycker. Den enklaste essensen innehåller 8 smakämnen och de mer komplicerade betydligt mer komponenter.

Turbojäst lanserades en gång i tiden av Gert Strand och benämndes i början av 80-talet för Superjästen. Under lång tid var Superjästen den bästa jästen på marknaden men Gert Strands produktarbete fortsatte och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den nyutvecklade renjäsande Turbojästen som idag erbjuds i olika s.k. Turbos med olika egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som säljs till dryckesindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentpack.

Hembryggning.se erbjuder konsumentförpackat Aktivt kol av optimal kvalitet som ger det bästa reningsresultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de stora kvalitetskrav konsumenterna ställer. Kolsorterna är utvalda av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan förpackning sker.

Det världsledande tyska företaget Widder OGH tillverkar hembryggning.se alkoholstyrkemätare, öxlemätare, termometrar och labratoriemätglas i lab-kvalitet. För de som inte vill ha den absolut högsta kvaliteten erbjuder webbutiken också de bästa instrumenten från China.

Hembryggning.se har ett brett varusortiment som tillfredsställer även den mest kräsna hembryggare. I onlinebutiken säljs all utrustning som plast- och jäshinkar, plastkranar för fat och dunkar, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla tillbehör som krävs för bryggning.

I varusortimentet finns även goda läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med mindre socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk.

Det säljs även kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den internetbaserade butiken med bra produkter för krävande hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.

För ytterligare info:
Thomas Ström
Epost: thomas (snabela) gertstrand.se
Tel 040-620 21 86
Fax 040-18 30 25
www.gertstrand.se