Spela skraplotter online 24/7

Öka spänningen ännu mer i vardagen genom att skrapa lotter på webben. Virtuella skraplotter ser ut exakt som de fysiska och man kan själv välja olika sätt att skrapa, precis som det är med de skraplotter man köper hos sitt spelombud. Man kan välja ett klassiskt mynt eller en speciell skraplottsskrapa.

Man spelar gärna skraplotter när man är ute efter att med en aning tur ro hem några extra slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan gjord. De som tycker om att spela skraplotter online är inte allt för sällan personer som inte orkar sätta sig in i annat spelande, såsom betting, casino eller oddsspel. Att skrapa skraplotter på nätet är att förlita sig helt och hållet på turen. Däremot är det vare sig tidskrävande, komplicerat eller särskilt kostsamt så länge man klarar av att stävja sig.

Ett genomtänkt sätt att spela skraplotter online på är att sätta av en viss spelsumma per vecka eller månad och sedan hålla sig till den. På så vis kan man se sina skraplotter som ett rafflande nöje som skulle kunna ge avkast. Även med skraplotter kan man hamna i spelberoende, man tänker att storvinsten blott befinner sig en lott ifrån – om och om igen. En skraplott är inte så kostsam, men 10, 20 eller 100 stycken blir ett hårt slag för närapå vilken budget som helst. För att undvika spelberoende är det önskvärt att sätta upp en spelbudget med en speciell summa som får användas per vecka alternativt månad.

På spelsajterna online blir det ännu smidigare att hålla koll på sina utgifter eftersom man kan skapa ett spelkonto där man varje månad kan föra in precis så mycket pengar man önskar spela för den månaden. Att spela skraplotter online är dessutom minst lika underhållande som att skrapa fysiska lotter – och man behöver inte traska iväg till sitt spelombud varje gång man är sugen på lite spänning.

Den mest populära svenska skraplotten heter Triss och den finns i två skilda varianter – vanlig samt dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50. Det finns flera typer av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster där man får skrapa fram sin vinst i direktsänd morgonTV, samt klövervinster som ger en fast månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden under 25 år. Trisslotten 3WOW ger 55000 i månaden.

På svenskaspel.se kan man spela skraplotter online, där finner man bland annat Triss, TIA- lotter och de olika Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss samt Skrapstjärna. Vilken skraplott som är den bästa är en smaksak.

På andra spelsajter, som Ladbrokes, ComeOn och Vera & John kan man likaså spela skraplotter online och utbudet är rejält. Varje spelsajt har sina egna skraplotter med annorlunda utseenden samt vinstscheman. Olika skraplotter kostar olika mycket och ger olika mycket i vinst, men vad man dessutom ska ta i beaktning är hur många vinster som är i omlopp, vad oddsen är att man ska vinna alls. Speltips skrap: Här.

Man kan givetvis spela skraplotter online genom små spelsajter likaså om man önskar, man måste bara se till så att den sajt man spelar på är legal och tillförlitlig.