Smarta maskerad fest förslag för den som ej gillar att gå på maskerad

Det är ej alla som är överdrivet förtjusta I maskerad. Så kan man tänka om man tycker att det är besvärligt att komma på en bra dräkt och vad man ska föreställa. Men faktum är att det ej behöver vara så komplicerat att få till en riktigt förträfflig förklädnad. Här är några smarta maskerad tips för dig som tror att du inte tycker om att gå på maskerad tillställning endast för att du anser att det är så svårt att komma på bra maskeraddräkter.

pirat

Ett hett maskerad förslag är att göra det hela så lätt som möjligt

Du behöver icke komma till en pirat maskerad som het pirat med fullständig kostym. Köp istället en aning maskerad smink och häng ett stort örhänge i det ena örat. Med en lapp över ett öga samt en skojig hatt så är du en förträfflig sjörövare. Lite glitter på kinden och du ser festlig ut.

När det blir dags för 80 talskläder maskerad så behöver du icke sörja att du redan har kastat ut dina stenkastade jeans. Det finns trick som kan få din nuvarande garderob att passa in i det som var trend 1980. Vik upp byxorna, kavla upp ärmar, använd smink i rosa samt gula toner i ansiktet och fluffa upp håret. Mer än så krävs rentav inte därför att du ska se ut som en pingla från 80-talet.

Gör maskeradkläder av det som redan finns i din garderob

Många gånger så har vi saker i garderoben som vi inte ens förstår varför vi sparar på. Eventuellt är det saker som har ett sentimentalt värde. Detta kan bli riktigt fina maskeradkläder. Mixa vilt och få fram en egenartad kombination med hatt, ful olle och så en kjol som du syr på paljetter på. När folk frågar vad du ska föreställa så kan du anföra vad som helst.

Handla prisvärda maskeraddräkter på nätet för att spara tid samt pengar

Ifall man ser på maskeradkläder pris online så kan det förstås tyckas vara en lätt sak att komma med en snygg maskeraddräkt. Du kan maskeradkläder införskaffa i butiker på webben som har den här typen av varor och det är lätt att bläddra fram en dräkt som man gillar. Det här behöver ingalunda bli kostsamt och efteråt så kan man ju återanvända kläderna genom att byta med någon annan nästa gång det blir maskeraddags.

Kör på enkla effekter för en förträfflig utklädnad till festen

Ett av de bästa maskerad förslag som finns är att hålla det hela spartanskt. Välj någon effekt som en peruk, hatt, glasögon eller eventuellt en mantel och huggtänder. Det här räcker då du vill klä ut dig. Man behöver icke investera i färdiga dräkter då man kan piffa upp sig med smink, lösögonfransar, färg till håret och smycken som verkligen syns. pirat utklädnad

Du behöver heller icke försöka vara en viss människa eller gestalt. När man klär ut sig så har man ju friheten att vara precis så som man känner för. Ifall någon tycker att du är lik Stålmannen så må det vara hänt. Själv vet du att du är en glassförsäljare med supermakter.