Slushkoncentrat för hemmagjord slush

Slush, Slush Ice, Ice Slush… kärt barn har många namn. En slush är en briljant uppfriskande samt läskande dryck under varma sommardagar – en riktig storfavorit bland barnen därför mumsiga smaker, läskande svalka samt pigga färger. När man får syn på slushmaskiner ute i handeln, där de står och maler den färgglada ismassan runt runt, så är det inte utan att man själv blir sugen. En slush är ett mellanting mellan lemonad och saftis. En saftis är genomfrusen och skall ätas, medans en slush ska drickas med ett tjockt sugrör, precis som lemonad. En slush har ingen kolsyra, men antagligen bärkraftig smak av Cola, jordgubbe, banan eller blåbär – till exempel. Man brukar kunna blanda annorlunda smaker för att komponera en personlig slushkombination – då slipper man välja och får alla färger som smaker man önskar sig i en samt samma mugg – perfekt!

Hur gör man egen slush?

För att göra slush hemma kan man gå tillväga på ett par olika sätt. Den förena metoden är att begagna sig av en slushmaskin, dvs. en glassmaskin som även kan göra slush. Dagens glassmaskiner är mer avancerade än de var för ett litet antal år sedan och klarar ofta att göra såväl slush som sorbet och frusen yoghurt. Om exakt din glasmaskin klarar av att göra slush står i informationshäftet som kom med din glassmaskin vid förvärv, samt om den fattas så brukar man kunna finna informationen online.

Har man ingen glassmaskin – eller den enklare Slushymaker varianten – hemma och känner sig sugen på att försöka att göra slush utan att satsa i en apparat som man kanske sen inte kommer att nyttja så kan man göra såhär istället: frys en glasbägare i så många timmar så att den blir djupfryst (över natten brukar vara bra), ta ut den samt fyll den med slushmix baserad på slushkoncentrat från Aromhuset och rör om tills mixen blir som krossad issörja i konsistensen. Svårare än så är det inte!

Aromhusets slushkoncentrat Cola

Aromhuset är tidigare känt för sina friska bordsvattenaromer, sina mumsiga kaffearomer, pigga vispgräddearomer samt fräscha, riktigt goda läskkoncentrat (jämför med resten!). Nykomlingen, slushkoncentrat med smak av Cola är efterlängtad samt ett utmärkt kliv i ledet av fantastiska smaksättare. När man undersöker vilken smak som är den mest populära bland slushälskare så är svaret självfallet just Cola så på grund av detta fick den bliva Aromhusets första slushsmak – men fler kommer! Det är alltid roligt att blanda olika slushsmaker i samma glas – dels får man fler smakupplevelser, men det blir också roligare att titta på! Tack vare slushens konsistens så lägger sig var ny smak man häller på ovanpå den förra.

Aromhusets slushkoncentrat till hem och företag

Det som är så bra med Aromhusets produkter är att de fungerar lika bra för privatpersoner som för företag. Det är prispressade produkter av god kvalitet, det kostar väldigt en aning att försöka i alla fall.

För att köpa Aromhusets slushkoncentrat Cola så kan man vända sig till sajten allt-fraktfritt.se – där slipper man till samt med fraktkostnaden! Anordna egen slush till fredagsmyset samt få en aning tillägg kärlek från exalterade barn!