Skrapa triss för att förhöja dina chanser att kamma hem miljoner

Många av oss drömmer om att vinna på Triss. Ett rejält bidrag i kassan utan större ansträngning är vad de allra flesta av oss förmodar gör lyckan fullständig. Många vill resa, köpa ny bil alternativt båt, investera pengar för framtiden, donera pengar till bättre behövande, starta ett företag, förnya garderoben… ja, möjligheterna är egentligen obegränsade när det handlar om att sätta sprätt på pengar.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som förr upplevts som avlägsna fantasier, i synnerhet om vinsten hamnar i händerna på en typisk arbetare som dag ut och dag in följer samma mönster och lever efter samma budget. Dröm blir till verklighet. Information Skraplotter.

Att vinna på Triss är egentligen rätt så lätt, ungefär var femte lott skänker vinst. Dock så är de flesta vinster små, från 25 kronor och uppåt, men man blir ju inte direkt miljonär av att vinna 25 kronor på Triss.

Vill man vinna stora vinster så är det desto svårare, för de är sällsynta. Har man tur så skrapar man fram 3 TV-rutor vilket innebär att man får ytterligare en lott att skrapa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor och högsta 50 000 kronor per månad under 25 år. Dessa månadsvinster ges man om man skrapar fram summor inuti klöversymboler. För många människor är månadsvinsterna de allra mest eftertraktade med tanke på att det inte bara ger en en massa pengar utan också stabilitet och säkerhet för massor år framöver. En miljon kronor är tyvärr lättare än man kan ana att sätta sprätt på, men en rejäl extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor årligen och drygt hälften av denna summa går åter till spelarna. De som verkligen kan säga sig vinna på Triss är alltså spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det finns såklart fler skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest kända. Detta beror dels på liveskrapningarna i TV, men också på alla de kittlande reklamerna man ser i samhället, vem minns t ex inte det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det!»? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor och ger vinst på upp till 200 000 kronor. Tialotten har således lägre pris än Triss, men dessutom lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att lägga pengar på dessa små skraplotter regelbundet. Många människor gör det rituellt varje dag, vecka eller månad, medan andra gör det då och då, när de drabbas av ett infall. Vissa gör det i par, andra för sig själv. En del gillar att skrapa virtuella lotter på webben medan andra föredrar de traditionella papperslotterna. Hur man än skrapar sin lott så är det en sak som förenar alla som spelar, nämligen drömmen om att vinna på Triss.