Samhället tvingas inse farorna med passiv rökning!

Idag vet vi att passiv rökning är allvarligt. Passiv rökning leder till några dödsfall varje år. Många tycker att det är otäckt då folk runt om en dör.

e

Trots att man blivit drabbad av passiv rökning märker man inte av symtomen direkt. Utsätts man varje dag är det extra farligt. Man kan också skadas av rökning i tredje hand.

Även om man inte tänker på det kan röken föras vidare till andra via kläderna. Små barn kan utsättas på detta vis. Fler borde bli medvetna och ifrågasätta gällande lagar.

Hur vet jag om e cigg är farligt för min omgivning?

Allt fler upptäcker att man kan undvika passiv rökning genom att använda sig av ecigaretter. Man kan inte jämföra e-cigg med vanlig rökning. e cigg ÄR Med en e-cigarett skyddar du dina lungor och din omgivning. På detta sätt har man löst problemet med passiv rökning.

Det är viktigt att tänka på sin omgivning

Passiv rökning är ingenting som rör rökarna. Man menar att det är de som inte röker som är på krigsstigen helt i onödan och det finns till och med rökare som kallar sig för det förföljda folket. Man kan tycka att de borde övergå till en el-cigarett istället.

Man måste betänka hur man påverkar sin omgivning och det gäller faktiskt inte bara rökare. Men det är inte bara rök som kan irritera, även parfym ligger högt på listan. e cigg smak utan nikotin
Genom att använda sunt förnuft kommer man långt. Det gäller också dem som äger butiker.

För att bekämpa passiv rökning måste man ha hela området fritt. Alla känner ju röken ändå. Butiker borde också tänka på andra starka dofter och kanske avgränsa för parfymallergiker.