Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Det kan även fortgå på sommaren.

Men det är inget att skämmas för. Det finns olika typer av spray som kan fungera. Säg ajöss till dålig lukt.

ta

allt-fraktfritt.se harerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Håller svetten borta i 10 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Vissa skor är det bättre att kasta. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Men oftast är det nog ingen större ide.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Ingenting varar ju för evigt. Även för skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. Luktstopparen är att lita på. Du kommer inte att skada varken dig, eller dina skor.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Applicera ett lager. Sen är det klart. Låt stå och verka en liten stund. Sedan är lukten borta.

Om lukten fortfarande är kvar

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Titta på dina strumpor. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Det är också viktigt att byta strumpor. Byt en gång om dagen. få bort kattkiss lukt En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.