Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

Men nu finns läskmaskinEN. Du är dessutom med och skyddar miljön.

smaker

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. På så vis får du en godare läsk. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Du behöver bara köpa flaskan. En flaska ger 12,5 liter. Om du vill ha en mildare smak räcker patronen ännu längre.

Innovativa sätt att använda smakessenser

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Du kan göra slush också. Om du hellre vill ha cola-smak så kan du använda det också.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. Julmust De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Tröttna aldrig på ditt bubbelvatten

Blir du också besviken när julmust inte finns att få tag på under sommaren? Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du beställer smaker till läskmaskinEN, köp hem de smaker som du gillar. Variera lite. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Du får billig läst som smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.