Så fungerar Grönfri och Grönfri Proffs – läs allt om det!

Det är verkligen trist med mögel och hussvamp vill du inte ha för den kan skada både dig och materialen i ditt hem. När du misstänker att det är svartmögel på gång i ditt hem ska du använda dig av Grönfri eller Grönfri Proffs för att bli av med eländet.

taktvättmedel

Resultatet går inte att ifrågasätta. Rätt använt blir resultatet så bra som det kan bli.

De riktigt stora på marknaden är Grönfri och dess mossbekämpningsprodukter. Påväxt-Stopp är en populär utmanare. Påväxt-Stopp är klart billigare men inte lika vanlig i butiker. Kolla i närmaste e-butik.

Grönfri fungerar bra både inomhus och utomhus

Tvätta fasaden eller taket. Utemiljön blir som ny.

Du kan använda det med högtrycksspruta för effektiv taktvätt såväl som inomhus för att få till en bra mögeltvätt. Svartmögel har ingen chans om du använder Bensaltensid eller liknande medel.

Läs om hur du gör

För bäst resultat måste du blanda på ett sätt som ger bäst effekt. Du kan använda dig av vanlig Grönfri eller av Grönfri Proffs som är för hantverkare och 3 gånger starkare.

Späd ut Grönfri fem gånger. Du kan använda Grönfri mot mögel och alger. Spä ut Grönfri Proffs 15 gånger.

Lösningen som används heter Bensaltensid och är blandad till 8 %. Du kan köpa den som 50 % också. Späder man ut denna 6 gånger med vatten har man en starkare produkt som sedan kan spädas ut ytterligare 5 gånger. Låga priser gäller.

På kemikalieinspektionen står mycket bra fakta. Späder man ut Bensaltensid, som är 50%-ig, med lika delar vatten har man en motsvarande blandning för ungefär halva priset.

Du är skonsam mot miljön.

Städa när du kommer åt

Något som är viktigt att komma ihåg är att du inte kommer att behandla ditt hem med Grönfri en gång för att sedan leva lyckligt utan mossa för resten av dina dagar. Algerna far iväg.

Mossan kan komma tillbaka då och då. Regelbunden takrengöring är verkligen klokt av flera skäl. mikrobiell påväxt Det höjer värdet på din bostad.

Om du inte gör rent regelbundet finns risken för att påväxt får ett sådant fäste att du blir tvungen att byta ut material. Skjut inte upp problemen, lös dem direkt.

Du kan spara en del pengar

Svartmögel kan ju kosta en del. Då slipper du renovera. Därför finns produkter som Grönfri.