Så enkelt lyckas du med din att sluta röka

När ni väl beslutat sig att sluta röka tobak måste du hitta en metod för rökavvänjning som passar dig. Det existerar en hel del sluta röka tips och alla är kanske ej så relevanta för dej. Här är ett par saker man måste tänka på.

el

Innan du gör nå´t helt annat är det betydelsefullt att du är ärlig mot dig själv. Vill du verkligen det här? Om man icke är med på noterna från början är det ingen idé att börja rökavvärja.

Man bör göra er rökavvänjning med nikotinfria e-cigaretter.

Anförtro dig till elCigaretten. En e-ciggen skapar ånga som smakar samt luktar bra. Sverige säljer ej dom med nikotin, därför är det bra att använda tuggummi också. Kombinationen kan bli mycket fin eftersom man fortsatt har känslan av att man röker men i praktiken faktiskt icke gör det.

E–ciggen är mångfasetterad med sina populära användningsområden och smaker. Med en el-cigg är det bara att ånga på var man än är.

Om man har abstinens

Det finns ett flertal rökavvänjningsläkemedel att välja från nu för tiden. Välj medicin samt behandlingsmetod efter situation. Kontakta din läkare. Det kan även vara utmärkt att ha någon form av coach som hjälper till med humöret samt rätt inställning eftersom det känns tufft.

Har du testat hypnos mot ditt rökbegär? e cigarett med nikotin sverige

Man använder hypnos som nikotinavärjningsmetod nuförtiden. Hypnos kan hjälpa i utredningen av ditt rökande. Hypnosterapi är någonting som allt fler väljer att testa.

Det är otroligt centralt att du enbart går till professionella hypnotisörer. Oseriösa aktörer kan enbart göra saken värre.

Hitta sluta röka råd online i diskussionsforum

På webben finner ni åtskilliga goda sluta röka förslag. Det är värdefullt att fråga andra om deras rökavvänjningS metod. Det går bra att fråga andra om deras erfarenheter av e-cigaretter oxå.