Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Många svenskar lider idag av fotsvett. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

svettluktsborttagare

Hos allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Håller svetten borta i 10 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Men det kan ändå visa sig att det är bäst att kasta skorna.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Allt måste kastas tillslut. Det gäller även skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns olika sprayer för olika områden. Alla är inte hälsosamma. Luktstopparen är att lita på. Skorna håller sin goda kvalitet.

Spraya direkt i skon. Lägg på ett tunt lager. Det är det enda som behövs. Vänta bara på att sprayen torkat. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Om lukten fortfarande är kvar

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Tänk på att ofta byta strumpor. Byt en gång om dagen. få dän dålig lukt En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Du måste ta hand om fötterna också. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.