Så enkelt är det att göra välsmakande kaffe med hjälp av Dolce Gusto kaffekapslar

Kaffe är ju gott alla timmar på dygnet. Med Dolce Gusto kaffekapslar kan du alltid göra en härlig cappuccino hemma. Du lär dig hur du ska göra.

kaffekapslar

Du behöver bara hälla vatten i vattentanken och sätta i kaffekapseln i maskinen. Kaffet blir perfekt med en Cappuccino maskin. Kul är det också.

Läs allt om Dolce Gusto kaffekapslar

Läs innantill. När du köper en Dolce Gusto kapselmaskin kan du också hitta videos online som visar dig hur den används på rätt sätt. Rätt kapsel på rätt plats helt enkelt.

Om allt är på plats så kan du köra igång. Hett vatten förlöser smaken. Apparaten kan inte bara göra varm dryck utan även kall.

Tomma kapslar kan slängas i soporna. Man kan bara använda den en gång. Ta en till i annat fall.

Är Dolce Gusto en Cappuccino maskin?

Dolce Gusto kan användas som Cappuccino maskin men är inte en regelrätt maskin för cappuccino. Det beror på att den inte använder mer än kapseln för att göra drycken. Kapslar för Dolce Gusto innehåller mjölkpulver när du ska göra latte eller Dolce Gusto cappuccino.

Du får alltså cappuccino med Dolce Gusto trots att den inte kan kallas för Cappuccino maskin och det är ju väldigt bra. Det är en helt ny upplevelse.

Här köper du maskinen. billiga kaffekapslar

Kaffesmaker finns i kapselform. Det finns gott om alternativ och det viktigaste är att du säkrar dig om att du beställer Dolce Gusto kaffekapslar och inte något som är för ett annat märke.

Om kapslarna inte passar så blir det inget kaffe. Se på lite olika varianter och välj rätt med tanke på den typ av kaffe du vill ha som espresso eller cappuccino.

Priset spelar ju också in. Du ska inte vara allt för snål heller. Bra kaffe finns lite varstans.