Så använder du en etikettmaskin

Det spelar ingen roll hur många etiketter som behöver appliceras. Att tillämpa ett professionellt arbetssätt spar mycket pengar. Har du fått i uppdrag att göra etiketter? Då behöver du en etikettmaskin för etikettering.

Maskinen måste vara väl anpassad för uppdraget. En manuell etikettmaskin kan fungera lika bra den. Om du använder dessa maskiner blir du klar snabbare.

Placera etiketten rätt

Etiketten kan bli oläslig om den placeras på fel ställe. Det är viktigt att streckkoden inte förstörs.

Det är därför du ska ha en etikettmaskin. Då måste behandla etiketten på rätt sätt och placera den så att den syns. Om du vill köpa en etikettmaskin så ska du kika in hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Att placera ska vara enkelt. Om du använder dig av en skrivare så ska den vara enkelt att använda. Detta oavsett om det handlar om flasketiketter eller märkning för burkar. Man bara laddar maskinen med etiketter och kör igång.

självhäftande

Köp en maskin för etikettering till jobbet

Det finns olika typer av maskiner för märkning. Rätt val är det som kommer att passa den egna produktionen allra bäst. Innan köpet kan du läsa omdömen om vad andra säger. Det kan faktiskt vara så att de enklare modellerna är att föredra.

Tryck större volymer

Många väljer att köpa egen utrustning när de ska trycka stora volymer. Det behöver inte vara dyrt. Med manuell märkning är det lättare att hålla koll på produktionen.

På ett kontor eller verkstad så kan det finnas personal som har tid att sköta etiketteringen. Man kan också leja andra.

Det är ingen idé att leja bort det till underleverantörer. Det är en perfekt hemmasyssla.

Den som utför jobbet kan fakturera via Frilans Finans.

15 sekunder kan kosta 1 kr. Om du använder etiketter så kan det kosta 2 kronor. Man kan utföra jobbet för 50 öre och ändå tjäna bra.

Om du använder rätt klistermärken så blir det rätt från början

Etiketterna måste hålla en viss kvalitet. De måste sitta fast. Om lapparna inte fastnar så kan du inte skylla på etiketteringsmaskinen. Det blir kalabalik av allting.

En bra etikettmaskin kräver bra etiketter. etiketter på rulle Om du ska sälja in produkten är utseendet på etiketten av stor betydelse. Lägg därför den tid som krävs på att hitta rätt form av etiketter för varje projekt.

Om du bara vill skriva i svart text kan du använda Brother P-touch direkttermisk. dustin.se har ett stort sortiment av etikettformat.

Använd Epson7500G om du vill skriva ut i färg. Den kostar mer men ger billiga utskrifter. Man kan googla.

allt-fraktfritt.se har det du behöver för att komma igång.

Fråga om råd eller testa dig fram. Det är viktigt att pappret klarar fukt.