Rätta lottoraden lördag i direktsändning av lotto dragningen

Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos start 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning varje år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas förstås in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan spela, därpå efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju siffror som ska komma i rätt följd för att ge avans. Man kan förena sin lottorad med att tippa på Jokern samt då hava chans att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot och alltid är på åtminstone 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett koncept från Svenska Spel om har funnits sedan 2005 samt har som mest get en individuell spelare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att satsa på lotto är en sakral hävd för vissa och en sällan förekommande spontan impuls för andra också finns det de som lirar kanske varannan vecka, eller en kupong per månad. Hur ofta man lirar och vad man har för rutiner kring spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som gillar spel lirar allt mer och ofta. Att satsa lotto är hurdan enkelt som helst, nära nog lika enkelt som att skrapa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 tittar man på lördag kl. 19.55 alternativt på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ca 5 minuter och skulle man missa den går det att finna resultatet på både internet samt text-TV.

Spelande på internet växer samt allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare menar emellertid att hälft poängen med att spela försvinner när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud samt fylla i sina valda nummer på en papperslapp betyder något för riten. Många lirar oxå precis innan slussarna stängs för inlämning och stannar kvar samt dricker en bägare kaffe hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag alternativt onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna metod vanlig.

Om man i allmänhet är glad för att spela lotto, alternativt vilken annan spelform som helst som hästar, sport, skraplotter, casino eller slotmaskiner, så är det ett angeläget tips att från begynnelsen avgöra hurdan mycket pengar som får spenderas på spelande var vecka alternativt månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i frekvens med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett bekymmer som smyger sig på en. Det drabbar folk i alla samhällsskikt, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat bort alla sina pengar börjar man vigga till höger och vänster samt hela tiden berättigar man sitt lånande med att det är sista spelet, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det oerhört låga odds för att man skall bliva miljonär på lottospel, så det gäller att hålla sitt spelande på en sund nivå samt med realistisk attityd. Lottospel skall vara ett nöje, inte ett sätt att blir rik. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Vill Du veta mer Klicka Här

Lottoraden lördag kan man spela på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen händer.