Rätta Lotto via TV – här är TV-kanalen

Att rätta lotto är lätt, särskilt i förhållande till att vinna på lotto. Man kan antingen vänta till lotto dragningarna på onsdag eller lördag, eller så kollar man sin lottorad snabbt på någon av de sajter som publicerar de rätta lottoraderna på nätet.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

I Sverige har et varit lätt att satsa på lotto sedan 1980, då Svenska Spel introducerade Lotto för svenska folket. Lotto blev snabbt inne hemma i stugorna samt det finns de som inte har förbisett en enda vecka av lottospelande på dessa mer n 30 år. Från början har lottodragningarna sänts i TV-rutan varje lördag kväll under bästa sändningstid, för att attrahera så många spelare som möjligt till sig. Det går sällan många lördagar bänkade vid soffan med familjen och uppdukat helgmys före man känner att det vore kul att själv delta i lottomomentet som kvällen alltid erbjuder. Mer Info HÄR

Att spela på lotto är lika enkelt som att rätta lotto, det kräver nära nog ingenting av spelaren. Om man jämför med betting där folk slår vad på vilka lag, hästar alternativt sportutövare som skall vinna eller gå miste särskilda matcher, så är lotto förädla barnleken i jämförelse och lämpar sig för den som gillar lite gastkramning i vardagen, utan större engagemang. Vill man hellre känna att man med kunskap och påläsning kan bättra sina chanser att vinna, så är lotto förmodligen inte rätt spel.

För att spela lotto kan man gå tillväga på två annorlunda sätt, antingen använder man sig av den traditionella metoden samt beger sig till sitt lokala spelombud för att fylla i sin lottorad på papperskupong, eller så bänkar man sig vid burken och gör allt genom internet. Hurdan man går tillväga har ingen av vikt för ens vinstchanser, men det har ofta stor betydelse för vilken känsla var spelare har för spelet.

Internet har också möjligheten att spela på börsnoterade Oz Lotto som har betydligt högre vinster – I AU dollar! Vem som helst kan vinna på Lotto och mitt tips är att i varje fall spela dom 2 raderna man får helt Gratis som ny kund på Oz Lotto. Det är skarpa rader med full vinstmöjlighet att bli ekonomiskt oberoende generationer framåt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Att spela på lotto blir allt mer populärt för var år som går och nu är just Lotto samt andra förädla turspel där nummer är inblandade Svenska Spels största vinstindrivare. Den största vinnaren på lotto är just Svenska Spel som tjänar miljarder på landets spelare var år.

Dragningarna av veckans lottovinnare och jokervinnare händer ett par gånger i veckan. Den klassiska dragningen sker på lördagar kl. 19.55 samt alla lottorader skall vara inlämnade samma dag senast kl. 17.45 för att beläggning registreras i tid för dragningen. Fler en dragning sänds på onsdagar kl. 18.25 samt då ska lottoraden vara inlämnad senast kl. 17.15. Skulle man missa sändningen så kan man rätta lotto antingen via text-tv alternativt internet.