Prova sko lukt spray

Du kanske har fina skor som inte luktar så gott? Nu kan du få bort fotsvett med den unika sko lukt spray. Dålig lukt i skor är ett vanligt problem. Du känner säkert någon som drabbats.

Nu kan du få bort lukten på ett enkelt sätt

ta

Det går att få bort dålig lukt utan att tvätta skorna. Det är svårt att ta bort fotsvett helt. Nu kan du använda sko lukt spray istället för att tvätta skorna.

Dyrare skor kan du oftast inte tvätta, då är det tur att Luktstopparen Spray finns istället. Dessa tar bort all lukt. Men den kan ju inte ta bort lukt som beror på att strumporna inte är rena.

Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa Svettluktsdödaren. Där kan du även köpa produkter som motverkar dålig lukt från golvbrunnar.

Bättre hygien ger bättre lukt

Det kan ju vara så att det är hygienen som gör att skorna luktar. Det kanske hjälper om du byter strumpor oftare. Sko lukt sprayEN kan tyvärr inte ta bort den dåliga lukten från dina strumpor, se därför till att använda rena strumpor.

Om du använder rena strumpor blir luktborttagning mer effektivt. Välj rätt material i dina strumpor. Bomull fungerar bra. Bomullen kommer att suga upp svetten och det är också bra för foten.

Så får du bort fotsvett från tygskor

Tygskor brukar gå bra att tvätta i maskin, då försvinner också lukten. Det kan fungera om din tvättmaskin är mild och skonsam. Skon kan dock tappa i färg.

Om du inte vill riskera dina skor så kan du använda sko lukt spray istället. Det är den form av luktborttagning som är mildast för samtliga material.

Tänk bara på att välja en spray som inte innehåller kemikalier som kan vara farliga för din hälsa. Luktstopparen innehåller bara livsmedelsgodkända ingredienser. Den passar utmärkt som deodorant. Då elimineras svettlukt i 10-12 timmar.

Behandla dina skor med jämna mellanrum

För att du ska slippa svettlukt i dina skor så ska du behandla med jämna mellanrum. Din fotsvett avgör hur ofta du ska behandla. Kontrollera om allt är som det ska. Luktar det fotsvett så spraya.

Det är bättre att du får bort dålig lukt i skor innan den blir för intensiv. ta bort fotsvett från skor Om det luktar starkt så kan det bli pinsamt att umgås med andra. Det gäller särskilt för sportskor. Du kan ju lukta gott på gymmet också.