Prova lyckan och skrapa en skraplott via nätet

Det nya sättet att testa sin lycka kan vara att skrapa skraplotter genom nätet. Många är vi som varje dag, vecka eller månad provar vår lycka genom att skrapa skraplotter, vi tänker att det måhända just idag är vår tur – någon gång händer det ju!

Skraplotter online

Bland svenska lotter är Triss den mest bekanta, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och genom en sådan kan man vinna max 2,5 miljoner kronor. Det finns dock en extra ruta på alla trisslotter där man har möjlighet att multiplicera sin vinning med en, två eller tio gånger. Det finns massa briljanta vinstvariationer på Triss skrap, en är att man får komma till TV4:s Nyhetsmorgon och skrapa en enorm lott där man som minst vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man började med TV-Triss så har över 200 personer blivit miljonärer i direktsändning.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som förr känts som avlägsna drömmar, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en typisk arbetare som dag ut och dag in följer samma rutiner och lever på samma budget. Dröm blir till verklighet. Information Skraplotter.

Om man skrapar fram tre rutor innehållandes klöversymboler så är det likaså tv-dragning som gäller. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden i tio år och som mest 25 000 kronor i månaden under 25 år. Man kan välja att erhålla vinsten som en engångssumma istället, men då ges man «bara» en halv miljon. Triss finns både i pappersvariant att inhandla hos spelombudet, men dessutom online att skrapa virtuellt.

Andra populära skraplotter på nätet är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss samt SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra varianter – Triss 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 och Triss Dubbel. Alla dessa finns att skrapa via svenskaspel.se, men det finns idag massor av oberoende spelsajter som erbjuder mängder av skojiga skraplotter online.

Att online spela blir allt mer populärt, inte enbart gällande svenska skraplotter, utan samtliga typer av spel. Det är både lätt och bekvämt att bestyra sitt spelande hemifrån datorn där man i lugn och ro kan välja nummer, namn samt lotter som känns rätt. Man slipper stressen som kan inträffa inne i en spelombudsbutik och risken att man begår misstag blir mindre. Genom att onlinespela s får man dessutom veta omedelbart ifall man har vunnit på skraplotter online eller inte.

Att handla en skraplott online är inte dyrare än att lägga pengar på den i butik. Man får inte riktigt samma känsla av att bevilja den automatiska skraparen skrapa lotten åt en, men man slipper en massa övrigt strul och inom kort har man vant sig vid automatiken. Många människor tycker till och med att det är skönt att undgå skrapa själva.

Man kan upprätta ett spelkonto via valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket pengar som man känner att man vill spela för per vecka alternativt månad dessutom väljer man stundtals någon skraplott online att spela på.

Det är självfallet viktigt att man inte låter sig slukas av speldjävulen, allt för många människor trillar dit när de väl sätter igång och börjar spela – oavsett vilken spelsort det gäller. Följaktligen är det ett bra råd att fylla sitt «spelkonto» med en viss summa per månad och sedan göra tydligt för sig själv att det är denna summa man har och inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter där med sina skraplotter online och vinner miljoner, tänk vilken känsla!