Paf – ett av internets mest populära spelbolag

Sedan 1999 har spelbolaget Paf existerat på internet och erbjudit spelare att satsa online. Förutom att tillhandahålla sina spelare en lång rad av flertalet underhållande vadslagningsalternativ, är de också kända för att utgöra ett allmännyttigt spelbolag som stödjer diverse ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en markant del för att hjälpa och förbättra livet för lokalbefolkning i området de är i. Tips om spelbolagl: Klicka Här.

Paf

PAF grundades under året 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad beträffar vadslagning, vilket gynnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att bidra till i form av en effektiv och roande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flera olika sportevent såsom tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket och fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man flertalet olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flera sportevent som fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort samt FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder än så länge ett stort utbud av flera vadslagningsgränser för olika sporter.

För att börja spela hos Paf måste man först göra en insättning och det är enkelt och kan genomföras genom diverse metoder. Bland annat kan man använda sig utav olika betalningsmetoder via internet som Neteller och Moneybookers, men det finns dessutom möjligheten att tillämpa sig av MasterCard samt Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av olika erbjudanden som ofta gagnar ens spelande när det handlar om vadslagning på diverse aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan delta i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor vinst som innefattar en fantastisk fotbollsweekend i London.

Paf har dessutom haft sådana erbjudanden till olika internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del av och en av dessa var för t.ex. tennisturneringen French Open.

För mer upplysning om Paf, diverse sportevent samt erbjudanden är det bara att läsa vidare på deras webbplats eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla samt blivande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar olika europeiska språk, även engelska och de kan kontaktas via e-post om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för såväl professionella och hobbyspelare, som ges chansen att ta del utav deras bettingsalternativ.