Om du tänker städa med bikarbonat ska du köpa bikarbonat storpack

Håll dig till ett medel och städa med det. Med bikarbonat blir det snabbt rent och du slipper farliga kemikalier. Bikarbonat bakpulver är helt fantastiskt på så vis att det är effektivt men säkert då du städer.

Det duger inte att dutta lite i ena hörnet om du använder bakpulver att städa med. Därför är det smart att köpa bikarbonat storpack som är billiga och ger dig en massa natriumbikarbonat att städa hemma med.

Med bikarbonat går städningen snabbt

Pulvret är väldigt mångfacetterat. Förvåningen blir stor. Även rostfria material kan börja rosta lite.

Du kan lägga i lite natriumbikarbonat också. Pulvret kommer att bubbla. Lägg smeten där den behövs.

Smeten ska verka ett tag efteråt. Torka sedan bort resterna med papper. Resultatet blir perfekt.

Ser kaklet i badrummet trist ut kör du på bikarbonat städning

Bikarbonat

Bikarbonat hjälper dig i städningen helt enkelt. Det kanske finns i sprayformat också. Underhåll städningen så blir det inte så mycket varje gång.

Allt blir rent. Kom igång på nolltid med rätt recept. Placera ut massan där du ska städa. När du duschar igen kan du spraya mot kaklet för att massan ska duschas bort och då är det rent och fint igen.

Få en ren madrass med hjälp av bikarbonat som du kan städa med

Det är inte fråga om bikarbonat istället för bakpulver utan om att alltid ha detta dundermedel hemma i stora mängder! Många väljer att städa madrassen med bikarbonat också.

Lakanen ska inte vara kvar när du gör rent. Låt sedan medlet verka. Bikarbonat mot svamp Lukten försvinner efter ett tag med hjälp av medlet.

Torka bort överflödigt pulver. Precis som att du kan dricka bikarbonat är det säkert att ha den i sängen. Resultatet kommer att bli kanon.

Prova bikarbonat där du tycker att det behövs

Precis som att du kan behandla en madrass med bikarbonat soda kan du behandla mattor och soffor. Testa redan idag.

Det fräschar upp hela bostaden. Se utbudet i din butik.

När du ska städa är det bikarbonat storpack som gäller

En tesked i ena hörnet kommer inte att göra så mycket. Om du har halsbränna så är det ju skillnad. Städningen sköter du ju var och varannan vecka så köp ett bikarbonat storpack för att ha så mycket som behövs när det behövs.

Genom att köpa bikarbonat storpack kan du spara pengar och det är ju också bra. Kanske kan du till och med få en rabatt om du köper flera paket på en gång. Många e-butiker säljer det.

Produkterna är naturliga

Slipp alla skadliga produkter som gör mer skada en nytta. Som du säkert har märkt innebär städning med bikarbonat ofta att du ska blanda pulvret med annat.

Prova vinäger. Tillsätt gärna någon blomma också. Så roligt har det aldrig varit att städa.

Prova dig fram. Så svårt är det inte.

Bra för miljön och för din hälsa att städa med bikarbonat soda

Det kan ta lite tid att vänja sig vid hur det luktar då du städar med vinäger och bikarbonat. Vinäger är klart trevligare än Klorin om man säger så.

Ett nytt sätt att städa på om inte annat. De flesta använder ju kemikalier än idag. Dina husdjur kommer också att uppskatta städning med bikarbonat. Prova bikarbonat storpack nästa gång som du ska städa.