Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Dessutom gör du en insats för miljön.

smakessens

Om du vill göra hemläsk så är koncentrat att föredra. Det ger en godare läsk. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En flaska ger 12,5 liter. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Få ut det mesta av dina smakessenser

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Du kan också använda colasmak.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare på så vis att du drar ner 80% på socker och på andra onödiga ingredienser. köpa läskkoncentrat festmust Det uppskattas av din familj och vänner.

Bubbelvattnet som ingen tröttnar på

Blir du också besviken när julmust inte finns att få tag på under sommaren? Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Du håller intresset vid liv. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj de smaker du tycker om

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Det kan vara klokt att variera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Din läsk smakar bättre. Du köper dina essenser hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Du kan få god dryck när du vill.