Nu har det blivit enkelt att få bort svettlukt från kläder

Alla kläder kan ju inte tvättas i tvättmaskin. Det finns också kläder som trots att de går igenom tvättmaskinen luktar svett. Ibland måste du prova andra lösningar för att få bort svettlukt från kläder.

Att använda en luktborttagare kan fungera. Det här betyder att du inte måste tvätta sportutrustning som förstörs av maskinen. Skor tål oftast samma behandling därför kan metoden användas även till detta.

Svettluktsdödaren är för sportkläder. Men den hudvänliga Luktstopparen fungerar också till sportkläder, fungerar även som deodorant och tar bort lukt i 10-12 timmar. Du hittar båda produkterna hos allt-fraktfritt.se.

ta

Få bort svettlukt från kläder med en smidig spray

Det finns fler än ett sätt att få bort dålig lukt. En enkel metod är att använda en spray som Yocoair. Med sprayen kommer du åt överallt och kan ta bort lukt när som helst.

En spray kan du ta med dig när du reser och det är verkligen smart. Sprayen kan även tas med på resan och agera som räddaren i nöden.

LUKTAR det SVETT eller inte?

Man känner ju igen lukterna så det kan uppfattas som en löjlig fråga. Lukter kan vara många till antalet. Ruttnande material kan vara en lukt.

Alla sprayer håller inte samma kvalitet. Det är värt att tänka på. Du vill inte förstöra kläderna bara för att de luktar svett. Undersök alltid om det verkligen är svett det handlar om.

Ändra tvättrutin

Det finns även kläder som kan lukta illa trots att de går att tvätta i maskin. Ett exempel kan vara syntetiska kläder. De är omöjliga att hålla fria från lukt. Det kan handla om att du tvättar kläderna på fel sätt.

Se efter om du ska använda sköljmedel eller inte. få dän dålig lukt i lägenhet
Ju bättre du blir på klädvård desto bättre luktar dina kläder. Du kan få bort svettlukt från kläder genom att helt enkelt tvätta de på rätt sätt.

För andra tillfällen så kan en smart spray vara allt som krävs för att ta bort dålig lukt som stör dig då du ska träna eller då du tar fram finkavajen som du inte använder så flitigt. Sprayen kan du använda direkt. Har du provat att ha sprayen i bilen?