Nu är tiden inne att starta eget

När du starta eget kan du bli återförsäljare av Grönfri.

Ger du dig in i tjänstesektorn går du nästan omedelbart med vinst eftersom du säljer din egen tid. Om man ska prova i kristider så är det läge att göra det snart.

Det är egentligen för bra för att vara sant, allt du behöver göra är att spruta taket. Sedan regnar påväxten bort. Efter fyra år krävs det en ny behandling. Det är inte svårt alls.

Du kan vänta dig varierande dagar som ägare av ditt eget företag. Kundkretsen kan vara enorm. Om du kan erbjuda en prisvärd tjänst bör du få uppdrag snabbt.

taktvättmedel

Dra igång och starta eget

För att kunna jobba med att tvätta bort mossa, lavar och andra påväxter från tak behöver du ingen större utrustning. Många gånger räcker det med en målarställning. Viss kringutrustning kan dock vara bra.

För de flesta växter tappar sin klorofyll och bladen blir vita om det kommer Bensalkonklorid, den verksamma beståndsdelen, på dem.

Du kan expandera utanför takmarknaden också. Många vill ha hjälp med trädgårdsmöblerna också.

Tänk utanför boxen. Fundera också på om du inte skulle kunna erbjuda fasadrengöring som en tjänst till dina kunder. Köp en ejektorspridare sedan är du igång.

Då har du breddat din inkomstbas direkt. Arbeta exempelvis med Grönfri.

Det har aldrig varit lättare att tjäna pengar. Hemligheten är Bensalkonklorid. Prova att använda Påväxtfri Proffs också.

Välj styrka efter behov. Köp en dunk och blanda med vatten och du har en motsvarande produkt – till halva priset.

Du måste ha välfyllda bankkonton om du ska ha råd med en takbehandling. Se efter själv. Man får hosta upp rejält med slantar helt enkelt. Ännu dyrare är det innan avdrag för ROT.

ROT kan man utnyttja på ett bra sätt för att tjäna pengar. Många slantar blir det.

Bättre blir det. Ha kontakt med bra leverantörer. Det är bra att ha bra grejor från början.

Oftast krävs det ingen registrering eller intyg. Det mesta är redan förtryckt och klart. Prova företag som Frilans Finans.

Kolla upp kunden innan.Många använder syna.se för detta ändamål. Då kan du ta betalt innan jobbet börjar.

När det rullar på kan du ta nästa steg. Företaget tar då över ansvaret över verksamheten. Se till att vara rätt försäkrad från början. F-skatt och moms registrerar du dig för på verksamt.

Med tiden kan du skala upp om du skulle vilja det. Kunder som hör av sig kan du meddela att du är fullbokad alla vardagar men kan komma i helgen. Du kan faktiskt ha detta som extraknäck i början.

Hur kan du hitta kunderna till din nya verksamhet?

Marknadsför din rörelse på ett bra sätt. Marknadsföringen behöver inte vara så komplicerad när det är dags att starta eget, det gäller bara att komma igång.

Ta hjälp av folk som kan. På nätet kan du nå ut till alla. Använd din fantasi helt enkelt.

Prova Blocket eller olika forum på nätet. Prenumerera på olika branschutskick.

Starta eget företag och berätta för världen att du finns med lappar. Det är bara fantasin som sätter stopp. Så är det. Nå ut med ditt budskap, helt enkelt. Butikerna har dem.

När du väl får kunder kommer dessa att skaffa ännu fler kunder till dig.
tak tvätt
Hos villaföreningar kan du erbjuda rabatt. Se över dina möjligheter.

Skaffar du påväxtmedlen till nettopris kan du hålla “låga” priser och ändå tjäna bra.

Kostnad för att starta eget företag och hur du får ner den

Du ska inte starta eget utan en budget på plats. Börja med att låna utrustning. Dra nytta av alla bidrag som finns kring företagande.

Oftast behöver du inte anställa någon i inledningsskedet.