När du behöver grape tonic som groggvirke för festen

Har du glömt ingredienserna och gästerna är på ingång? Du behöver inte hälla i ren vodka. Räddningen är närmre än du tror använd din läskmaskin, blanda i läskkoncentrat, starta din Sodastream och festen är räddad.

Om du har en Sodastream kan du göra god grape tonic

För att din Sodastream läskmaskin ska kunna användas för att skapa groggvirke så gäller det förstås att du har alla ingredienser hemma. Det här måste du ta hand om i god tid. Vänta inte på bokningar.

gin

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Läskkoncentrat ger en god smak. Om du bara har läskmaskinen och essenser så kan du köra igång.

Gör maskinen redo när festen nalkas. När gästerna kommer kan du fråga vad de vill ha i glaset. Vissa kanske föredrar grape tonic. Lev upp till förväntningarna utan att ha kylen full.

Prova till exempel Aromhusets Indian Tonic. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Se till att du även har barnvänliga alternativ

Det finns barn som också gillar smaken av grape tonic och det är klart att du kan göra alkoholfria groggar. Det blir ett bra komplement till drinkarna med alkohol.

Med en läskmaskin kan du göra julmust också. Bunkra upp med flera olika läskkoncentrat inför festen. Om du gör läsk i en Sodastream blir den dessutom nyttigare.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Aromhuset har varit med i branschen sedan 80-talet.

Kolsyra är bra att ha hemma för oförutsedda drink och- läskhändelser. Den tar ju alltid slut så fort. Vikingsoda och AGA har vanligtvis en något lägre prisbild. Ofta på Rusta och ÖB.

Det går att köpa en kopplingsslang mellan stor kolsyreflaska för restauranger och en läskmaskin. Det sparar man ännu mer pengar på.

Våga prova

Prova nya smaker på ditt mineralvatten och utforska nya sätt att dricka vatten på. Mixa fritt. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Du kan också googla efter tips.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Du kan ändra smaken på vin också. En del tycker att det är trevligt med lite mousserande effekt så det är inte helt dumt att blanda vinet med lite bubbelvatten.

Piffa till bålet med hjälp av läskmaskinen. Du kan skapa nya smaker. Det är enkelt att få rätt smak. gin o tonic grape tonic Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Du kör bara maskinen igen.

Med din läskmaskin så blir du inte beroende av sortimentet i din lokala butik. Med essenserna förberedda förlorar du ingen tid. Det kan alltså bli groggafton rent spontant. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.