Många undrar säkert om man kan använda askorbinsyra för att bleka håret?

Du kanske redan har tipsats om fördelarna med askorbinsyra? Men fungerar det? Visst kan man bleka med askorbinsyran, men det är viktigt att förstå att man inte får samma resultat som med en kemisk blekning.

för

Använd mindre blekning om du har känsligt hår

Ditt hår blir lidande av att du byter hårfärg alltför ofta. Om man vill så kan man köpa askorbinsyra för att justera lite i de toner som man redan har.

Askorbinsyra har många fördelar framför vanligt färgningsmedel. Även om det låter lite udda så kan man ju alltid prova.

Då blir håret grönt

Det kan ju vara trist att få grönt hår. Det bero på olika saker. Det är inte ovanligt att håret får en grön nyans av klor. Du kan lösa problemet med askorbinsyra. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den färg som man ville ha på ett enkelt och naturligt sätt.

C-vitamin har många användningsområden

Men det är inte bara håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju i praktiken är samma sak som c vitamin. Om man äter mat med c-vitamin i så mår man bra.

Vad hjälper c-vitamin mot? C-vitamin stärker immunförsvaret.

Produkten har ännu mer att erbjuda.

Många vill ha vacker hy

C-vitamin finns i pulverform också. Det enda du behöver göra är att blanda lite askorbinsyra i en bit vatten. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Det kan ge en mycket bra effekt.

Köp alltid livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.Askorbinsyra kan användas till det ena och det andra.

Vilka anledningar man har till att köpa askorbinsyra varierar. En burk räcker till mycket. cvitaminer Håret håller rätt ton och förblir starkt och fint, ansiktet får en helt ny lyster och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig frisk genom att äta den, det är c vitamin. Det här är verkligen en produkt som man behöver i varje hem.

Det är viktigt att askorbinsyran håller en bra nivå. Köp nytt om den blivit gul. Den kostar inte mycket pengar.