Lotto.se – spelsveriges mest eftertraktade domän

Lotto.se är en mycket eftertraktad område i Sverige som för närvarande upptas av Lotto Sport Italia som är Italiens största avtryck för sportkläder samt sportskor. I Italien betyder Lotto ”mycket” samt har ingen relation till den spelform vi älskar så hjärtligt här i norr.

Lotto är nämligen i Sverige förknippat med spel och ehuru ordet härstammar från italienskan så är det idag väldigt integrerat i det svenska språket. Redan sedan 1500-talet har man använt termen Lotto i hasardspelsammanhang. Lotto.se är nämligen ett domännamn många i spelbranschen skulle vilja placera vantarna på, men är nämligen upptaget av det italienska klädmärket.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekämt.

Svenska Spels Lotto introducerades på marknaden 1980. Grundkonceptet är att man ska välja ut 7 akt av alltsammans 35. Lotto konklusion presenteras i enlighet med traditionen var lördag, men på efteråt år drar man Lottovinnare även på onsdagar. Mer Info HÄR

När man lirar på Lotto så kan man passa på att också satsa på Joker. När man slår vad dessa två i sammansättning så har man chans att vinna Drömvinsten som är som en slags Lotto Jackpott, men då måste man ha 7 rätt på sin Lottorad samt ett par på Jokern. Högsta Drömvinsten i Svenska Spels historia delades ut i mars 2010 och var på 214,6 miljoner kronor.

Sannolikheten att vinna Drömvinsten på Lotto är enormt låg, det handlar om att man ska vara en på mer än 6 miljoner. Men skam den som låter usla odds stå i ens väg, för vissa vinner ju minsann! Den Internetvane spelar på Oz Lotto i stället där man inte behöver vinna på en lottorad och en lott samtidigt och där vinsterna är betydligt högre (man vinner i AU dollar, företaget är börsnoterat och helt säkert).

Hävdvunnen Lotto är ett gammalt hasardspel där man köper brickor som i förväg har numrerade rutor. Dessa rutor fyller man sedan i med sina egna nummer och någon design av slumpmetod används för att avgöra vilket resultat Lotto spelet får. Ofta använde man förr kulor som man märkte med nummer samt slumpade upp ur en linne påse.

Den som inte slår vad kan inte vinna, det är mycket lätt. Men alla som spelar vinner inte, långt ifrån. Spelande ger en aning extra gastkramning i vardagen samt det är många som absolut gillar denna krydda, men för några blir spelandet en belastning. Allt fler fastnar i olyckliga spelberoenden (det är en obotlig sjukdom och skall tas på allvar) med social och finansiell misär som följd. Så vinn på Lotto, eller inte, men se till att det är själva spänningen som lockar samt att du kan låta bli att spela om kassan ekar innehållslös. Ett bra tips är att avgöra för hur mycket pengar man ska lägga på att spela Lotto varje månad samt sedan strikt hålla sig till det. Tilläggas bör att Lotto veckolotto är det säkraste att spela med hänsyn till spelmissbruk. Dom farliga spelen sker i realtid, som Bingo (ja, kanske det farligaste) och enarmade banditer, idag kallas dom vanligen slotmaskiner.

Lotto spelas inte bara i Sverige, men termen är relativt svensk. Den förekommer oxå utrikes men på engelska är termen Lottery mer använd.

Man kan rätta lotto raden vid TV4s livesändningar på onsdagar samt lördagar, men oxå i efterhand på text-tv alternativt på internet. På lotto.se kan man i vilket fall som helst inte vare sig spela alternativt rätta lottoraden, men är man sugen på nya sportskor så har man kommit rätt.