Lotto resultat varje onsdag samt lördag i TV4

Lotto resultat är ett populärt teveprogram ur TV4s tablå. Dragningarna från veckans lottospel händer på lotto lördag kl. 19.55 och onsdag kl. 18.25 och hundratusentals tittare sitter beredda med sin kupong i hopp om att vinna på lotto.

Lotto är en mycket omtyckt spelform från Svenska Spel, realiteten är att det är Lotto som i tillsammans med andra nummerspel som Keno, som drar in mest pengar i omsättning av alla spel. Möjligen är det för att lotto är ett enormt kravlöst spel som inte kräver ett litet antal kunskaper hos spelaren för att förbättra hans alternativt hennes odds. Det skall blott enormt mycket tur till för att man skall inbringa en vinst värd att nämna.

Om man slår vad på lotto så kan man ibland samtidigt satsa på Jokern samt därmed hava chans att vinna lotto jackpot – alternativt Drömvinsten, som den kallas. Drömvinsten skänker alltid en individuell lirare vinstbelopp på över 75 miljoner kronor. Det är väl snålt när man skall ha både ett lottnummer och en lottorad på samma gång. Därför spelar allt fler på börsnoterade Oz Lotto i US i stället med jättelika jackpottar i AU-dollar.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Vad är det då som gör att så många älskar att satsa på lotto? Först samt framförallt finns det egentligen en djup begär i de flesta av oss att plötsligt få en enorm mängd pengar, utan större prestation eller möda. Vissa är mer optimistiska än andra och många antar att de bär på tur som en vacker dag kommer att slå till. Uttrycket ”spelar man inte så vinner man inte” berättigar oxå många spelares vanor för de där själva och för andra. Att statistiken tydligt meddelar att det är minimal chans att minsann vinna något av nog värde bryr de flesta sig inte om. Kanska skall man som proffspelaren Gert gambell säger: Ge Turen En Chans.

De som slår vad på lotto sedan många år tillbaka har förmodligen strikta regler runt sitt spelande. Kanske avsätter de en speciell summa per månad som får gå till spel. Eller spelar samma rader varje vecka, år efter år. Läs mer här

Man kan idag gå tillväga på en del annorlunda sätt för att satsa å lotto. Antingen gör man på gammeldags vis och knallar ner till sitt spelombud, beställer en fika samt en kaka samt sätter sig på en stol för att i lugn och ro samt med begrundan fylla i sin lottorad. Sedan betalar man och går tillbaka och väntar på lotto onsdag resultat eller lotto lördag resultat, beroende på vilken veckodag man befinner sig på. Denna ritual följs av många svenska, särskilt en aning äldre samt bryts inte för mycket i världen.

Internet har betytt mycket. Oz Lotto har satt press på Svenska Spel som en dag bara måste ge mer tillbaka till spelarna. Men framför allt kan man betala framåt i tiden och behöver inte köpa nya lottolappar varje vecka.

Den yngre lottospelaren bänkar sig före datorn för att fylla i sin lottokupong samt med blott några klick är raden inskickad. Charmen i att spela lotto är utbytt mot effektivitet runt spelandet, vilket passar i dagens stressade samhälle.

Spelstopp infaller vid samma tid var veckan, kl. 17.15 på onsdagar samt 17.45 på lördagar. Spel till lördagens lotto resultat dragning är ännu mest populär, men många lirar också till onsdagens lottodragning.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.