Lotto onsdag resultat presenteras kl.

Lotto onsdag resultat presentation har inte varit en självklarhet lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel tittade dagens belysning år 1980 samt då var det dragning endast på lördagar, en hävd som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar två gånger i veckan, och det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med ett litet antal andra nummerspel Svenska Spels kassako money maker med miljarder kronor i statlig avans varje år. Lotto är lätt och lockar därmed många att satsa, samtidigt som det blir lite av ett event att var vecka få bänka sig vid Tv:n för att se om denna veckas lottorad kanske ger en den där drömvinsten. Vill Du veta mer Klicka Här

Drömvinsten introducerades som en uppgradering av Lotto år 2005 samt har som mest gett en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i kombination med rätt på Jokern som man har chans att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan variera stort, det är långt ifrån var vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är enormt enkelt att bilda sig samt antagligen är det på grund av detta som spel lockar så många lirare. Man väljer ut sju nummer emellan 1-35 och har större chans att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen sker på onsdagar i direktsänd Tv kl. 18.25 samt tar ca 5 minuter. Satsar man några slantar på Jokern i samband med sin lottorad så har man dessutom möjlighet att vinna Drömvinsten.

Många människor gör veckans lottorad till ett event, medans andra bara kryssar i någon rad alltemellanåt, för att andan abrupt faller på, alternativt för att man får något ”tecken” på att man antagligen har särskild tur för tillfället. Särskilt utomlands fungerar spelande ofta på det viset. Skulle någon hitta en fyrklöver i gräset alternativt en hundralapp på marken så knatar de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att satsa på lotto och vinna ett litet antal småsummor alltemellanåt är ett roligt inslag i vardagen för många folk, men det kan oxå förvandlas till ett beroende som långsam men säkert tar upp mer och mer av ens tid, ekonomi samt bävan. Spelberoende är mycket vanligare än man antar i dagens Sverige och mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika tillgänglig assistans att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner alternativt till och med sexmissbrukare. För alla dessa typer finns det oxå hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står allen samt kvarlämnad när det har vandrat för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan satsa för nära nog hur lite alternativt mycket pengar man vill samt det är ett hett tips att hålla spelkostnaderna nere. Många folk behöver ha gränser för sitt spelande, att man t ex blott selar för max 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka.

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att bevista sitt lokala spelombud, köpa en kupong och fylla i sina rader med en vanlig kulspetspenna. Denna metod används ännu, många tycker att proceduren är en ingrediens i nöjet. Spelandet på internet har emellertid exploderat de senaste åren och merparten av de lottorader som registreras görs online.

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man hårt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.