Lägg på Dig mer kroppsmassa med LCHF och all viktökning är fettfri

För låg vikt är lika irriterande som att väga för mycket

Det är inte alla som kämpar mot överflödiga kilon, ehuru detta bekymmer helt färdigt har fått mest uppmärksamhet genom åren. Underviktiga personer som inte går upp i vikt fastän de försöker, upplever samma dåliga självkänsla och brist som överviktiga människor gör. Ofta handlar deras problem om bristfällig hunger, en enormt engagerad livsstil eller någon form av åkomma. Mer info: På denna sajten

En fet individ hånar man sällan fritt, det är förbjuden att gnata på någon med enorm kroppsmassa om att äta mindre alternativt ta restriktioner på sig själv, för man känner till ju hur svårt det kan vara och att det kan finnas en mängd psykologiska låsningar bakom. En underviktig individ är det emellertid i de flesta läger acceptabelt att alltid driva på till större portioner, tätare avsikt och dylikt. Att dessa uppmaningar är både onödiga samt många gånger sårande antingen man inte vet om detta, men så är det. Få människor trivs med onyttig undervikt samt gör man det så har man antagligen någon typ av ätstörning.

Äta på regelbundna tider

En nyckel till att finna en nyttig form och vikt är att äta på regelbundna tider. Är man underviktig så kan ett mål var tredje timma kunna vara lämplig. Är man fet så kan det få gå en aning längre mellan målen.

Aptitdödare

Att utesluta socker ur sin diet är oerhört effektivt för den som vill gå upp i vikt, även som för den som vill gå ned i vikt, men av en totalt annan anledning. Småäter man söta måltider så tappar man aptiten på riktig mat, mat som bygger en nyttig kropp. Kanske dricker man en Coca-Cola till morgonmål och känner sedan ingen hunger förrän efter arbetsdagens slut. Börjar man istället dagen med ett stabilt mål bestående av äggviteämne och fett så är en mager anatomi snart redo för mer bastant muskler. Läskedryck, godis, chips, koffein samt taskigt sammansatta halvfabrikat är riktiga aptitdödare för de som redan lider av bristfällig hunger.

Extra fettrik mat!

Genom att förtära blott äggviteämne och fett så bygger man upp kroppen på ett hälsosamt sätt utan att fylla ut med onödiga kolhydrater som likväl inte skänker något vettigt. Som underviktig är det tillägg viktigt att man får i sig riktigt mycket fettämnen så feta såser, fett kött samt nötter är ypperliga ingredienser i ens måltider.

Proteindrinkar

Att inmundiga proteindrinkar kan hjälpa till att få igång både aptit samt energinivå. Särskilt aktiva personer behöver fylla på med äggviteämne regelbundet för att inte gå miste om muskelmassa. Ofta upplever underviktiga att det är enklare att dricka energin än att matbit den i sig.

Uppbyggnad inifrån

LCHF innehåller mycket näringsrik mat som bygger upp allt från organ till ben samt muskler. Är man som underviktig rädd för att gå upp för mycket, kanske lider man av någon ätstörning, så är LCHF helt givet svaret eftersom man på denna diet når sin idealvikt, men inte mer än så. Muskler, tunga ben och hälsosamma organ väger mer än smala ligament och skinn utan att man ser nämnvärt bredare ut.

Svaret för underviktiga sockerjunkies

Har man svårt för att avsäga sig alla söta smaker så finns det nuförtiden sötningsmedel och aromer som man kan begagna som är helt fria från kolhydrater. Aromhusets essenser för allt från bordsvatten till yoghurt, visdpgrädde samt fika har blivit en stor succé. För att söta sitt kaffe kan man droppa i Sucralose från allt-fraktfritt.com. Ingen skall behöva gå missbelåten på LCHF!