Kryddad vatten, en del näringsmässiga fakta

Den ökade efterfrågan på smaksatt kolsyrat mineralvatten har varit ganska fantastisk, den ökade efterfrågan beror självfallet partiell därför satsningen på en “friskare livsstil” samt den betvivla som flera innehar för kranvatten.

Smaksatt vatten – de näringsmässiga information med efterfrågan på den sundare livsstil som går hand i labb med det ökade intresset för vad vi i själva verket äter samt dricker, de “näringsmässiga fakta” som är på etiketterna av födoämnen samt drycker granskas som aldrig förr.

Men som du kan föreställa dej, utan att tvinga i dej något av olika smaksatta vatten som vi dricker, finns det ganska mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider och vänder på märkningsreglerna som gör att du missar flera av detaljerna i vad som är i drycken på etiketten samt en del är det vad människor förväntar sig att se, även om de inte fullsatt ut förstår vad det hela innebär.

Ett av de mest frapperande exemplen är antagligen Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola innehåller lika mycket socker som ett motsvarande glas med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter att Coca Cola saknar allt vad vitaminer och mineraler som finns i fruktjuice väljer de att inte ange något om.

Om du nu tycker att 10 bitar socker låter mycket – som det är – så kolla vad en Milkshake på MacDonalds innehåller, analog 16 bitar socker av kolhydrater!

Flera samt flera inser vådan utav att stoppa i sej en mängd mer socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället har sötningsmedel utav tveksamma hälsoskäl.

Smaksatt bubbelvatten, vinner mer samt mer mark som avbytare utav de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: https://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige skall vi taxera oss i synnerhet lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som är att handla i livsmedelshallarna.

Smaksatt vatten – ett hälsosammare val samt med kravet på en sundare livsstil knallar det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker.

Konsumenter kollar alltmer sin föda samt dryckesval baserade på näringsinnehåll samt den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig förr.

Konsumenter är oxå mer medvetna om vikten utav vattentillförsel som en andel av en nyttig livsstil.

Att hålla anatomin antagligen hydrerad förbättrar energinivåer, stöder till att dumpa toxiner från ditt system, samt stöder till att hålla huden så den tittar på mer ungdomlig ut.

Vatten, i motsats till traditionella kolsyrade drycker, juice, kaffe etc är kalori obunden samt har inga negativa egenskaper, men låt oss vara totalt ärliga, det kan vara en del tråkigt.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer erbjuder samtliga fördelarna med rent vatten men med extra fördel för att det smakar bra, och med så många spännande och dramatisk smaker som är tillgängliga nu finns det alltid någon smak som kan tilfresställa även den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut alternativ för den hälsomedvetna konsumenten.


Kolsyra själv och smaksätt.