Köp en luktborttagare och få fräscha skor

När du går på lägenhets- och husfester måste du oftast ta av dig skorna. Varför kan man undra, särskilt då många svenskar lider av fotsvett. Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

Illaluktande skor blir ett minne blott med en luktborttagare

Men du kan inte börja behandla direkt, först måste du kontrollera om du har illaluktande skor. Ibland kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt själv. Om du har skorna på dig kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt. Om du vill ha ett ärligt svar kan du fråga vänner eller familj.

En luktborttagare som Svettluktsdödaren tar effektivt kol på all svettlukt. Sprayen är säker att använda och löser snabbt ditt svettluktsproblem.

Allt-frakfritt.seHar många olika typer av Svettluktsdödare. Om du spelar hockey rekommenderar vi att du använder Svettluktsdödaren. Luktstopparen är även beprövad att fungera som deodorant och håller obehaglig svettlukt bort i upp till 12 timmar.

Räcker det inte att behandla fötterna?

ta

Försök istället att isolera orsaken till illaluktande skor. Lukten kan ju ha andra förklaringar. Om du använder syntetstrumpor så kan det vara en förklaring till dina svettproblem.

Du kan givetvis lösa dina svettproblem på andra sätt. Skillnaden är att du kan behöva behandla flera gånger istället. Om du istället använder våra produkter så får du en mer permanent lösning på dina problem.

Att behandla fötter och skor gör att effekten blir mer kraftfull. ta bort kattkiss doft Det löser problemet. Du kan vara säker på att lukten inte är skarp och att folk inte kommer att styra iväg ifrån dig då du är i strumplästen.

Samma spray har flera användningsområden

Du kan gardera dig genom att använda en luktborttagare som passar skor och kläder. Sprayen kan även användas i källaren. Du vill inte vänta för länge.

Ta bort kräklukt, behandla sportutrustning som ständigt stinker och se till att kattlådan inte gör det omöjligt att vistas på toaletten med luktborttagaren som fungerar för allt. Du använder sprayen lättast genom att spraya i luften eller direkt på det som luktar.

Det är viktigt att tänka på andra

Föreslå inte användandet av en luktborttagare till dem som du inte tror är intresserade. Lukten är inte problematisk för alla. Du kan såra genom att ta fram din spray och erbjuda en behandling. Det är inte en lösning vi tror på.