Kolla på lotto lördag resultat i TV4

Lotto lördag resultat presenteras i kanal fyra emellan kl 19.55-20.00. Lördag har varit lottos dragningsdag ända sedan starten 1980 så det är en väl inpräntad tradition bland lottospelare. Nuförtiden dras veckans lottovinnare även på onsdagar samt i anknytning med lottodragningen utser man också veckans Jokervinnare.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lördag är mångas favoritveckodag och det finns ett flera anledningar till detta. Oftast är man ledig på lördagen samt söndagen vilket innebära att lördagen är den enda dagen i veckan som man både kan vakna med sinnesro samt placera sig på kvällen utan jobbångest före morgondagen. De flesta familjer festar till det med god mat samt lördagsgodis samt hittar inte sällan på extra roliga saker att göra och för en hel del ingår där lotto lördag konklusion. Strax före man slår på kvällens filmrulle, alternativt gör sig redo för bjudning så kollar man under fem rappa samt spännande minuter på veckans lottoresultat. Antagligen får man en extra anledning att fira?

Lottoresultaten för veckan presenteras som sagt även på onsdagar nu för tiden, kanske är det också på grund av detta man ofta kallar onsdagen för ”lillördag”. Onsdag ligger mitt i arbetsveckan samt brukar kunna kännas långdragna samt tunga. Det är därför bra att hava ett islag som piggar opp, något man kan se fram emot under dagen. Lotto onsdag är en strålande anledning!

Lotto lördag resultat är numer en tradition med djupa rötter i det svenska folkhemmet. Ofta slår vad man sig ihop med någon i familjen eller med vänner, att dela spelglädjen skänker så mycket mer än om man bara lirar för sig själv.

Lotto är en av många produkter hos det statligt ägda spelbolaget Svenska Spel. I Sverige har staten monopol på allt spelande så vilket gör att Svenska Spel har enormt stor omsättning. Man kan förstås också spela på utländska sajter, men vill man spela lotto samt få deltaga på spänningen när lotto lördag konklusion presenteras så är det Svenska Spels Lotto man får hålla sig till. Spelar man på Oz Lotto (med dess större vinster) får man vänta på epost med sitt resultat eller titta på deras sajt i Australien.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis – blir det vinst så blir Du ekonomiskt oberoende.

Vad är då lotto? Vad går det ut på? Jo, när man spelar på lotto så väljer man ut sju av 35 siffror i en rad. Var siffra presenteras för sig så om man skall vinna måste alla siffrorna både klaffa samt anlända i rätt följd. Det bästa resultatet får man givetvis med sju rätt, men ofta blir det utdelning oxå vid sex samt fem rätt. Samtidigt som man slår vad på Lotto kan man oxå spela på Joker, som är ett tilläggsspel. Jokern presenteras samtidigt som lotto på lördagar samt onsdagar samt slår vad man Joker och Lotto samtidigt har man chans att svischa Sveriges största vinst – Drömvinsten. Klicka Här för mer info

När lottoresultaten presenteras på lördagen så går det ganska fort, hela programmet med dragningen är över på fem minuter, men likväl är dessa fem minuter för många en viktig del av lördagen samt en tag laddad med spänning samt förväntan.