Hur vet jag att handdesinfektion verkligen skyddar mig?

Coronaviruset finns överallt. Under en pandemi vill man ha så rena händer som möjligt. Fungerar verkligen handdesinfektion?

Den frågan hör man ställas då och då. Vi har en allvarlig sjukdom som sprider sig. Sjukvårdssystemet jobbar på högvarv just nu. Du behöver inte köpa handsprit mot virus.

handdesinfektion

En antibakteriell tvål kan vara ett bra alternativ mot handdesinfektion handsprit mot virus

Det är ingen vits med att köa flera dagar för att köpa handsprit. Många experter säger att handsprit mot virus inte hjälper.

Vissa bakterier överlever en spritning. Handsprit biter inte på förkylningsvirus.

Handdesinfektion

De virussorterna smittar fortfarande. Om man blir coronasmittad efter det så kan det vara farligt läge. Forte eller Smittstopp är verksamma produkter mot smitta.

Du bör välja en bra tvål istället för handsprit mot virus. Om du använder handtvätt på ett bra sätt så får du det bästa skyddet.

Det är enkelt att desinficera ytor

Om du vet hur du ska inleda din handtvättrutin så är du bättre skyddad. Bra handdesinfektion uppnås när du använder tvålen länge. 20 sekunder är kortast tid.

En antiseptisk tvål är bra att använda oberoende av tid på året. Ha för vana att göra det jämt. Det kan ju finnas folk med influensa symtom omkring dig och du är inte ens medveten om det!

Tänk på att göra rent dörrar handtag

Vill du ha ett virusskydd av rang så måste du tvätta händerna ofta. desinfektor Det tjänar ju ingenting till att tvätta händerna om handtagen är fulla av virus. Inget bra med andra ord.

Den antibakteriell sprayen hjälper dig på traven. Det kan vara i ditt hem såväl som på jobbet där många människor rör sig varje dag.

Använd den bakteriedödande sprayen på alla ytor som du kommer i kontakt med. Objekten blir fira från virus. Coronaviruset är tillräckligt starkt för att leva i 72 timmar. Använder du sprayen så slipper du oroa dig.

Arbeta in en rutin för handdesinfektion

Du bör jobba med god handtvätt och använda en riktigt bra bakteriedödande tvål. Du behöver inte handsprit virus kan dö av som handdesinfektionsmedel när du vet hur du använder tvål och bakteriedödande spray på rätt sätt. Med en vattenbaserad handdesinfektion har du allt som du behöver.