Hur blir jag av med coronavirus?

Då det ännu inte finns något färdigt vaccin och heller ingen medicin mot Corona är det många som funderar på om det finns produkter mot coronavirus. Det finns enkla medel att ta till. Börja med att tvätta händerna.

Gör det till en vana att tvätta händerna!

Det har länge pratats om vikten av proper handtvätt för att klara sig från att bli smittad av coronavirus. Många väljer att köpa hem antibakteriell tvål. Du måste låta tvålen verka.

Använd både antibakteriell tvål och spray för bästa resultat. Tvätta händerna i 20 sekunder. Därefter är det bara att spola av händerna. Den bakteriedödande tvålen ersätter handspriten.

Plocka fram rena handdukar och använd dem. Om du köper engångsservetter så håller du enkelt koll på vad som är rent och inte. Använd det som känns rätt för dig.

Coronavirus kan även finnas på jobbet

Du måste tvätta av alla ytor. Det spelar ingen roll om du är noggrann med handtvätten om du tar i smutsiga handtag efteråt. Om man samlas kring badrummen kan det vara extra aktuellt.

Coronavirus kan överleva på ytor i flera dagars tid. Man måste hålla smittan borta längre. Med en antibakteriell spray för ytdesinfektion kan du ta hand om alla ytor som du kommer i kontakt med. Det här är smidigt och mycket enkelt.

virusskydd

Den kan du behandla ytor med. Sprayen kan användas överallt. Sprayer av den här typen är faktiskt bättre produkter mot coronavirus än till exempel handsprit.

Immunförsvaret och sunt förnuft

Man kan äta C-vitamin i förebyggande syfte. Preparatet finns även som pulver.
Något gram om dagen räcker. Medlet börjar dock verka tidigare. En del kan rekommendera 6 gram per dag om man blir smittad.

Kolloidalt silver är ett kosttillskott i USA men inte längre i Sverige. desinficera Det är inte helt klarlagt om medlet fungerar. Annika Dahlkvist skriver mycket i ämnet.
Här är tipset att spraya kolloidalt silver på alla grönsaker och all frukt man köper, och låta självtorka. Då dör virusen. Bästa fabrikat är IONplus.

Anders Tegnell tror att han är expert i TV. Det är omöjligt för våra skolor att hålla sig till alla rekommendationer. Prova att hosta i armhålan.
Coronaviruset kan leva upp till 3 dygn på ytor, där det hamnar när man stöter mot något. Detta råd gav Anders Tegnell redan under svininfluensan för 10 år sedan. Använd sunt förnuft och ta med lite näsdukar eller servetter. Prova dig fram. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Kan man använda handskar mot corona?

Handskar är en produkter mot coronavirus. Du kan använda handskar överallt. Det är viktigt att de är täta mot virus. Rör inte vid ansiktet. Då gör den ingen nytta eftersom coronavirus kan ta sig in i din kropp på detta vis.

Ansiktsmasker kan också vara bra men bara om de är professionella av klass 3. Den enklare typen som de flesta har fått tag i har inte tillräckligt finmaskiga hål för att hålla coronavirus ute. Köp inte de undermåliga produkterna.

Tänk på hur du använder händerna. Om du använder en bra handdesinfektion så har du vunnit mycket. Slarva inte med handhygienen, rena händer är viktigt.