Hemtillverkning av Slush

Vad är slush?

Slush är en frostig dryck, som faktiskt består av exakt krossad is, men i issörja form. Denna ismassa har stark kulör och intensivt läskande smak – men ingen kolsyra. Man skulle kunna antyda att slush är ett mellanting emellan läskedryck och isglass.

Slush säljs i regel i mugg ute i handeln, få har insett att det minsann går att göra egen slush hemma. Slushen i handeln är kostbar, så har man barn som älskar slush, alternativt kanske är svag för denna festliga dryck själv, så är det totalt klart anbud på att faktiskt göra egen slush hemma.

På våren samt sommaren när det börjar bli varmt är slush särskilt inne alldenstund få saker svalkar så bra som en mugg iskall slush.

Slush säljs med en aning annorlunda namn, ofta är Ice alternativt Puppie glosa som integreras med Slush, t ex Slush Puppie, Ice Slush eller Slush Ice.

Överraska med slush!

Vill du förvåna barnen med något nytt och oförhappandes – anordna slush hemma! Det är inte enkel idag att komma på nya spännande saker att pyssla med samt bjussa på – det mesta är gjort, men exakt slush är en storfavorit bland barn och något de inte smakar särskilt ofta. En slush är kostbar att köpa ute, ofta går ett endaste glas på 40-50 kronor samt detta endast för att verksamheterna som saluför dem vet hur mycket barn älskar slushens starka färger, söta smaker samt isande egenskaper. Att göra egen slush hemma kostar blott en bråkdel av de pengar man får ge för färdiga muggar med slush i affärer, varuhus samt lekland.

Gör slush med glassmaskin

De flesta hyfsat moderna glassmaskiner kan göra mer än bara glass, de kan i regel också alstra sorbet, frozen yoghurt samt – slush! Få känner till detta när de köper sin glassmaskin, så har du en glassmaskin hemma så är det bara att plocka fram den och testa dess förmågor att göra slush. Vad man behöver är en bra slushmix, Aromhusets Slushkoncentrat Cola är suverän! Just Cola brukar vara en favorit både när det innefattar lemonad som glass och slush.

Ingen slushmaskin?

Om du inte har någon glass-/slushmaskin så ska du inte förtvivla, det går att göra aptitlig slush även utan, men man behöver access till en riktigt frostig frys. Igenom att djupfrysa en kopp/bägare över natten (exempelvis, men vilka timmar som helst går givetvis bra), så kan man enkelt göra slush med en bra slushmix. Om man blandar Aromhusets slushkoncentrat Cola enligt anvisningarna samt sedan rör det i den djupfrysta bägaren en stund så blir det till trögflytande, iskall slush! Alltemellanåt är saker enklare än man anar.

Aromhusets slushkoncentrat

Aromhuset är allaredan väletablerat som smakdistributör i Sverige. Det började med bordsvattenaromer och fortsatte inom kort med aromer för såväl fika som vispgrädde. Inga av dessa aromer hade en enda kalori samt de fyllde snabbt ett stort gap i marknaden.

Idag finns det oxå läskkoncentrat i Aromhusets sortiment – därtill nykomlingen Aromhuset Slushkoncentrat Cola. Fler klassiska slushsmaker beräknas dyka opp under Aromhuset i snar futurum, men exakt Cola är redan slushfantasternas utan tvekan mest omtyckta smak. Aromhusets slushkoncentrat kan köpas på allt-fraktfritt.se, absolut normal smaker ur Aromhusets sortiment.