Håll dina drömmar vid liv och hoppas på att skrapa fram storvinsten på en Trisslott

Det är många personer som finner det roande att skrapa trissloter. Det som förenar alla som tycker om att skrapa trisslotter måste vara drömmen att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som lockar än endast drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är rafflande, redan när man har beslutat sig för att köpa en lott sätter proceduren i kroppen igång. Man frågar sig om det bir vinst eller inte och många människor har ritualer gällande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Vissa vill fort skrapa igenom hela lotten medan andra försiktigt skrapar ruta för ruta. En del skrapar enbart precis så att summorna syns i varje ruta, medan ytterligare några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att kunna vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det viktigt att vara medveten om att det finns en skrapbar kontrollruta som Icke får skrapas. Om man råkar skrapa kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man spelar fram så går man ändå lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 eller x10?

Ifall man skrapar fram 3 TV-rutor på sin trisslott så har man ått en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Ifall man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns således många olika typer av vinster att hoppas på när man spelar trisslotter.

Att spela trisslotter kan man idag genomföra på två skilda sätt – antingen online genom någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, eller på det aningen mer traditionella viset genom att gå till ett spelombud och köpa fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av människor. Att spela trisslotter lockar även fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på rätt sätt så kommer pengarna att dyka upp.

Trisslotter är även en perfekt gåva att skänka. Man behöver inte lägga speciellt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som man ger bort i present tillhör mottagaren och skulle det utgöra en storvinst så kan det antagligen kännas lite surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt och någonting man njuter av för sig själv. Många par finner stort nöje i att under helgen spela trisslotter tillsammans. Kanske satsar man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut under fredagskvällen. Det är kul, hoppfullt samt spännande och om man inte vinner så ha man åtminstone haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar. Skraplottfakta: Klickbar länk.

Andra väljer att skrapa trisslotter i ensamhet. De vill inte att spänningen och glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att prova igen och igen.