Gör en alldeles egen sockerfri Grape Tonic med den goda Grape Tonic läskkoncentrat hemma.

Tycker du att det är gott med Grappo eller grapefrukt läsk? Tycker du också att det är jobbigt med att veckovis behöva kånka på flaskor av Spendrups Grape Tonic? Med din kolsyremaskin hemma kan du göra din goda läsk med Grape Tonic läskkoncentrat.

Dock så är det inte så nyttigt om man väljer smaker från Sodastream som har en massa socker. Sockerfri Grape Tonic som alternativ är då bättre då den är både nyttig och smakrik. Då behöver du inte oroa dig för att den goda smaken skulle skada din hälsa på något vis.

Fast det inte har socker så ger Grape Tonic läskkoncentrat fortfarande sötman du vill ha.

tonic

Med Sodastream är det faktiskt fullt möjligt att både få sockerfritt men ändå sött. Du kan dricka godaste hemmagjorda läsken med Aromhusets Grape Tonic läskkoncentrat som är helt sockerfritt.

Med sockerfri Grape Tonic blir det således en nyttigare dryck som smakar som den ska. kinin läsk Och med en hög användning av din Sodastream så behöver du inte få dåligt samvete när du gör egen läsk. Du slipper springa till butiken och köpa Schweppes och Grape Tonic varje gång du är sugen på dricka som även kan användas för drinkar.

Är det verkligen ett alternativ med sockerfri Grape Tonic?

Många tycker faktiskt att sockerfri Grape Tonic är ett val för dem. Det handlar helt enkelt om att få en god smak utan att det blir för mycket socker. Det här är en balans som du inte finner i alla smakessenser och läskkoncentrat.

Aromhusets smakessenser är dock något man kan vara trygg med. De har specifikt skapat dem söta fast sockerfria. Vilket blir ett sött Grape Tonic läskkoncentrat men utan det tillsatta sockret.

Utan att de blir sliskiga så blir de här dryckerna söta och goda. På det viset du vill ha det om du ska blanda drinkar med Grape Tonic eller bara är sugen på läsk.

Kan du då vara säker på att du verkligen får Grape Tonic, så som du är van att få den?

Hundratals personer har inte fel, men du kan inte veta säkert förrän du själv provat. De har verkligen gjort något rätt på Aromhuset om man läser deras recensioner för Grape Tonic läskkoncentrat.

Du får lägga ut lite mer pengar på en flaska. Man får dock mer valuta för pengarna då det ger 12,5 liter istället för de 8. Literpriset blir således bättre.

Folk är lyriska och menar att det här är de enda läskkoncentrat som fungerar när det ska vara sockerfritt men ändå gott. Någon bismak eller att det är överdrivet sött vill vi ju ändå undvika. Utan att behöva öka mängden eller blanda olika koncentrat så har du då en variant där du får rätt smak på en gång.

Det är ju dock viktigt att du också använder din kolsyremaskin på rätt sätt. I slutändan så spelar även det en roll på hur din Grape Tonic smakar. Utgå från instruktionerna när du provar dig fram till just din ultimata smak.