Gör egen fruktsoda med kolsyra

Läsk är härligt året runt. Fruktsoda är populärt. Utländska märken står sig slätt.

Om du har en läskmaskin kan du göra egen läsk. Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se.

Kolsyra med rätt bubbel

dricka

Har du någonsin funderat lite på hur viktig kolsyra kan vara för upplevelsen av att dricka läsk? Ljudet är minst lika viktigt som smaken. Du har kanske sett hur läskreklam på tv ser ut?

Det här ljudet får du när du gör egen läsk hemma med en läskmaskin. Inget stoppar dig från att dricka bubbelvatten varje dag. Läsken kommer att smaka precis som du vill. Nu kan du göra egen fruktsoda hemma i köket.

Köp smakessenser och njut mer i vardagen

Prova dem alla. Du kan till exempel satsa på Julmust och därmed få denna dryck precis när du vill. Du behöver inte acceptera vilken julmust som helst. Den är fräsch och kommer direkt från maskinen.

Är det en fruktsoda-dag idag? Du köper den som läskkoncentrat och så kan du använda med Sodastream eller annan maskin. Våga prova och upptäck vad du gillar.

Med Aromhuset kan du välja mellan 25 smaker. Det kan vara mer än läsk. Du kan dra ned på smaken och minska på sockret.

När du vill efterlikna vanlig läsk

Din hemmaläsk behöver inte skilja sig från butiksläsken. Du kan få den att smaka godare. FruktsodaN kan vara söt även om den bara innehållet 80 % socker. Fantastiskt!

Med rätt fallenhet kan du skapa riktiga smakbomber. Men se till att du använder läskkoncentrat som håller hög kvalitet.

AGA använder tyvärr syntetiska sötningsmedel i sina produkter. Man kanske inte blir nöjd alls och köper inte igen. Aromhuset har koncentrat som håller vad det lovar. Köp det hos allt-fraktfritt.se.

Du ska också välja en smak som matchar det som du är ute efter. Du kanske tror att Champis och fruktsoda är samma sak?

Vet du hur du bjuder andra?

Du kan kolsyra om du har en läskmaskin. Du behöver inte skämmas för utseendet på flaskan. Många gillar idén med egen läsk. Du hjälper miljön också.

Fråga om den du ska bjuda vill ha en särskild smak. Det kan finnas en smak. Då är det bra om du har den hemma. Du blir en bättre värd än alla andra.

Då är det bra att ha flera sorter hemma. fruktsoda Det ångrar du inte. Inte någon gång.