Gör Din Egen Cola slush ice

Gör din egen colaslush

Gör slush hemma i ditt eget kök

Intresset för att själv göra läskedryck, glass, bakverk och annat mumsigt har ökat mycket de senaste åren. Förr var det naturligt att göra egen lemonad samt egna efterrätter, men ju mer karriärsfokuserade vi har blivit, desto mindre tid har vi ägnat åt köksrelaterade sysslor, men trenden har som sagt vänt. Vi bryr oss allt mer om vad det är vi stoppar i oss och finner nöje i att göra eget av det mesta.

Glassmaskinen har hängt med länge och moderna varianter kan man även fabricera sin egen sorbet och slush. Slush är en isdryck med intensivt läskande smak samt nu kan man anskaffa slushkoncentrat med Colasmak från det populära märket Aromhuset. Aromhusets slushkoncentrat funkar i alla slushmaskiner samt även till att göra slush utan apparat. Den som har en glassmaskin vet inte alltid om att man minsann kan använda den också till sorbet, frusen yoghurt och slush – bese i informationshäftet som följde med maskinen vid förvärv!

Egen slush utan maskin

För att göra egen slush utan slushmaskin kan man försöka denna metod:

Man lägger en bägare i frysen över natten, frysen måste vara riktigt frostig så att bägaren blir djupfryst. Följande dag fyller man bägaren med den slushmix som blir av Aromhusets slushkoncentrat Cola. Man får röra om redigt och inom kort blir mixen otydlig, som krossad is.

Särskilt barnen älskar detta då slushen blir till inför ögonen på de där, som trolldom!

Barnens favorit

Att slush är särskilt uppskattat bland barn är ingen hemlighet, allt som är färgstarkt, fin och uppfriskande brukar gå hem extra bra bland barn. Aromhusets slushkoncentrat Cola kan användas av både privatpersoner för hemmabruk och av verksamheter. Allt fler investerar i slushmaskiner till sina restauranger, barer, videobutiker, lekparker etc., de drar uppmärksamhet till sig med sina bjärta kulörter och tumlande elegans. Till smaken påminner slush om iskall läsk utan kolsyra, alternativt som halvsmält isglass, slush gör sig allra bäst när det är hett.

Olika smaker samt färger

Slush brukar komma i många annorlunda smaker samt klassiska fruktsmaker som jordgubbe, banen, apelsin och blåbär är vanligast, näst efter storfavoriten cola. Aromhuset säljer en suverän Slushmix med smak av Cola samt väntas snart utöka sortimentet även med andra smaker. Det brukar gå bra att mixa olika slushsmaker med varandra alldenstund en slush är relativt stel i konsistensen och därmed lägger sig ovanpå varandra. Ju fler kulörer samt smaker som blandas, desto mumsigare brukar barnen anse att slushen är.

Aromhuset

Aromhuset är ett märke som står för goda smaktillsatser i vardagen. I Aromhusets idé finns en uppsjö kalorifria bordsvattenaromer, fantastiska vispgräddearomer som skänker såväl smak som kulör åt grädden, mjuka kaffearomer som piggar upp vilket fika som helst, därtill härliga läskkoncentrat. Med nykomlingen slushkoncentrat Cola fortsätter Aromhuset att imponera.

Aromhusets produkter finns att köpa på allt-fraktfritt.se, samt i utvalda butiker.