Fyndpriser hos prisad.se

Säljaren debiteras inget ifall inget säljs genom nätbutiken prisad.se. Prisad.se erbjuder en unik lösning för de som vill sälja sina produkter. Det blir billigare än att själv skaffa butik som innebär månadsavgifter till butiken, betalföretag och liknande. Prisad.se har mängder med besökare vilket innebär att säljarens varor kommer få mäktig exponering. Även ifall inte säljaren får sina produkter sålda så ger prisad.se kostnadsfri branding. För att kunna utnyttja prisad.se så krävs dock ett registrerat företag med F-skattesedel. Bra prisad tips här.

Även för köparna ska det vara lönsamt. Tanken med prisad.se är att man ska kunna handla billigt online och ha möjlighet att välja produkter i ett brett sortiment. Prisad.se strävar efter att kunna tillhandahålla de allra ultimata fyndpriserna i kombination med billig frakt. Därtill vill företaget kunna erbjuda unika produkter som är svåra att finna någon annanstans.

Företagen som säljer genom prisad.se är förpliktigade att alltid ha sitt lägsta pris på produkterna. Faktum är att det finns företag samlade i en kategori på prisad.se där produkter kostar 99 öre. Dessa produkter vill företagen att personer testar och därför skänks de mer eller mindre bort. Trots att de räknas som varuprover så kan det då och då handla om varor som egentligen är ganska dyra. Tanken med 99-öresprodukterna är att de ska resultera I köp nästa gång. I övrigt får kunden inte köpa mer än en 99-öresprodukt per beställning.

Exempelvis finns Aromhusets vattenaromer som 99-öresprodukter. Enbart flaskan utan innehåll kostar mer än 99 öre. Eftersom kvaliteten är mycket hög så köper kunder som fått provsmaka nästa gång.

Prisad.se har inget eget lager till företagens produkter utan dessa skickas direkt från företagen för lägsta pris. Men köparen betalar hur som helst enbart den låga kostnaden 49 kronor i frakt även ifall beställning av flera varor skickas från flera olika företag.