Få mer handlingskraft i vardagen och till träningspass med druvsocker

Vissa tror att druvsockret och normalt vitt socker är samma fast så är det icke. Däremot är druvsocker samma som det välkända glukos som också kallas dextros. Den kemiska beteckningen för dextros är C6H12O6. Det finns många fördelar med att ta dextros istället för sött godis när man behöver en snabb energikick. Inför nästa träningspass prova att lite dextros för att se om du märkder någon skillnad på din energinivå.

Druvsocker skänker ett snabbt energitillskott.

dextros

Det är inte alltid man har den energi som behövs. Kanske provet i plugget, träningspasset som är bokat eller ett nattpass på jobbet känns som ett oöverstigligt hinder. Då kanske räddningen kan komma i form av druvsocker istället för godis eller en massa mat..

Det är bra att veta skillnaden mellan bukfyllnad och energikick. Det räcker med ett litet piller med dextros för att man ska komma igång igen.

Kanske ger vindruvor likadan effekt som dextros.

Om du inte hittar ditt druvsocker, ta dig raskt till en vingård och stoppa i dig vindruvor. Du måste stoppa i dig en hyfsat stor kartong med druvor för att få i dig samma mängd som ett litet piller. Du kan lita på att druvsocker är ett helt naturligt socker. Ett klart bättre val än godis eller vanligt socker är detta alternativ.

Ett litet paket med glukos eller dextros i fickan är ett smidigt sätt att få extrasocker när det behövs. Det är klart att man kan ta med sig en bärkasse med vindruvot till träningspasset. Använder man dryck under träningspasset kan man blanda i en tesked eller 2.

Du kan skaffa druvsocker i en ordinarie shop eller via en e butik.

Det är snabbt och enkelt att hitta olika druvsockerprodukter. Du kan druvsocker köpa på nätet och det här kan vara det bästa alternativet helt enkelt för att man på så vis kan säkra sig om att få den produkt som man vill ha till ett pris som känns rätt. Tips: Leta efter enkilos påsar, de har ofta bäst prisbild.

En bra idé kan vara att köpa på sig flera paket. Om du inte planerar att enbart slappa på semestern kan ett litet semesterlager vara en bra idé.