Direkta dragningar av resultat lotto i Tv

TV4s dragningar av veckans resultat lotto sänds kl. 19.55 varje lördag, antingen i huvudkanalen eller i TV7. Denna TV-kanal och tid har varit bestående under alla de år som lotto har funnits. På senare år dras veckans lotto resultat oxå på onsdagar, men då kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Svenska spels lotto har existerat sedan 1980 samt har blivit svenskarnas i särklass mest älskade spel. Man behöver inte uppdatera sig om ett odds alternativt lära sig vilka hästar, lag eller sportutövare som är i god form inför årets tävlingar. Man slår vad på slumpmässigt dragna siffror samt hoppas på tur. Samtidigt är där fler spänningsmoment i lotto än i t ex skraplotter, som man ju kan skrapa direkt samt sedan slänga i soporna. Spänningen man får där varar i värsta fall inte mer än i ett litet antal minuter. Mer Info HÄR

En lottorad fyller man i, antingen för hand inne hos ett spelombud, eller online genom någon spelsajt. Tillvägagångssättet för de annorlunda metoderna skiljer sig till ganska mycket och olika metoder har annorlunda sorters anhängare. De som har spelat lotto i många år och gör det en aning pga vana och försäkran, väljer inte bort stunden inne hos sitt spelombud i första taget. Ofta ser man en liten skara gubbar med huvudbonad på sig inne hos spelombudet varje onsdag och lördag strax före spelstopp. De sitter antagligen där med en bägare kaffe samt någon aptitlig bakverk medans de med omtanke fyller i sin lottorad. Siffrorna har de antagligen funderat ut under veckan som gått, eller så hittar de på kombinationen å stående fot. Alla har sina egna ritualer när det kommer till lottospel samt spel i övrigt.

Den mer bekväme lottospelaren slår sig ner framför datorn när suget efter att skicka in en lottorad slår till, även internetspelarna har ritualer, men i mindre utsträckning än ombudsspelarna. Man kan fylla i och skicka in sin lottorad när man vill fram till spelstopp som infaller kl. 15.15 på onsdagar och 17.45 på lördagar. Lotto lördag resultat samt lotto onsdag resultat kan man sedan antingen betrakta TVn alternativt, om man skulle bomma sändningen på internet.

Är man del i en familj som har det som hävd att satsa å lotto varje vecka, antagligen på onsdag för att smaksätta arbetsveckan lite, eller på lördag för att celebrera veckoslutet, så brukar presentationen av resultat lotto vara en av veckans höjdpunkter. I de flesta fall har man spelat ett förutbestämt antal lottorader, antagligen en rad per närstående, samt alla sitter tillsammans hemma i tevesoffan för att se boll för boll lockas ur dragningstumlaren. Att avskilja dylik spänning med sina närmaste är fantastiskt och blott det gör det värt att satsa på lotto.

Motsatsen till detta scenario är den ensamme spelare som endast lirar på lotto för att någon dag kamma hem lotto jackpott. Denna jackpott kallas drömvinsten samt utdelar när man får alla rätt på lotto och samtidigt lyckas pricka rätt på Jokern. Summan man får genom drömvinsten är på minst 75 miljoner kronor.

Genom Internet kan man numera spela på börsnoterade Oz Lotto som får Svenska Spels jackpottar att se löjligt små ut. Man kan också spela framåt i tiden och får mejl när det är jättejackpottar på gång så man kan satsa en rad extra.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Den som står i teverutan vid var beskrivning av resultat lotto är TV4s Ulrica Bengtsson.