Det finns gratis etiketter på internet som jag tycker man kan använda till eget vin

Givetvis vill du bruka proffsiga etiketter för ditt hemmagjorda vin. Det är en enkel och snabb procedur att skriva ut gratis etiketter från nätet. gratis etiketter Om du vill att dina vinflaskor ska få ett proffsigt utseende. Vill man nedvärdera sitt vin kan det förstås räcka med en påtejpad lapp om innehållet.

göra

Med gratis etiketter på nätet så får du väldigt attraktiva etiketter

Du kommer antagligen att bli imponerad av att se urvalet av etiketter som finns helt gratis på gratisetiketter, vinetiketter eller freelabelmaker.

Det finns inta bara vinetiketter, ett urval snygga öletiketter finns också. Extra proffsiga etiketter kan du få genom att tanka ned någon av de mallar som systemen också bjuder på.

Det finns olika motiv och gratis etiketter kan helt klart få dina flaskor att framstå som professionella även om man givetvis ser att de inte kommer från en fabrik. Vill du ha bättre ordning och snyggare samt proffsigare i din vinkällare bör du använda personliga etiketter.

Mycket lättare än man kan anta att göra egen design åt sina etiketter.

Vi lovar, det är inte svårt för gratis etiketter har redan gjort jobbet. Man behöver ju inte själv ta hand om designen. Bara lite jobb återstår. För att etiketterna ska få en bra struktur och vara lättlästa är de försedda med några fält du kan komplettera med. Sedan så kan man ju välja saker som färg och speciella dekorationer i enlighet med eget tycke och smak.

Nu är det klart att skriva ut på din skrivare. Ett proffsigt intryck får du om du skriver ut dina etiketter på självhäftande papper, bara att klistra på.

En billigare variant och den samma som som används på vingårdars flaskor är gummerat papper.
Du kan beställa vilken typ du vill enkelt från allt-fraktfritt ,hembryggning eller prisad.

Återstår bara att skära eller klippa ut det antal etiketter du behöver.

Inget kul att ge bort ditt hemma gjorda vin som present med bara en ful påtejpad lapp vilket vin det är. självhäftande etiketter med tryck
Om din present, en flaska av ditt hemmagjorda ska vara värt något bör den ha en snygg och proffsig etikett.

Återanvänd samma flaska med nya dekaler som beskriver innehållet

Äldre etiketter, om du vill byta, är inte svårt att få bort. Samtidigt som du tvättar flaskan, blötlägg etiketten så är den lätt att få bort. På så vis så kan man använda flaskor som man har fått från Systembolaget eller helt nya glasflaskor och fästa egna dekaler på dessa i rent skick. En snygg etikett höjer värdet av ditt vin till skyarna.

Se till att du inte har en gammal eller rentav helt missvisande etikett. {Hellre än att ta en penna och stryka över det som står skrivet på etiketten så kan man snabbt och lätt lossa den och sätta på en ny.|Det är ingen bra idé att bara ta en penna och stryka över den äldre informationen, bättre att sätta på en ny etikett.|Det ger inget bra intryck att bara ta en spritpenna och skriva över gammal information , bättre klistra på en ny etikett|Det ser inte proffsigt ut att bara sätta på en tejpad lapp med information om vad ditt hemmagjorda vin är.|Stryk inte bara över texten på en gammal etikett utan ta bort och sätt på en ny med korrekt information