Det behövs alltid etiketter som ser bra ut

Så fort du ska märka någonting så behöver du en etikett. Etiketter kan visa innehållsförteckningen. Det spelar ingen roll om det rör sig om en teknisk produkt i en kartong eller en flaska med hemmagjord saft.

tryckeri

En etikettmaskin är oumbärlig för att skapa etiketter. Både företag och privatpersoner kan använda sig av dem. Med en dator och en enkel programvara är du igång. Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa etiketter och papper.

Snygga etiketter som ser professionella ut

Du kan få dessa produkter utan att använda ett tryckeri. Nu kan du göra butiksetiketter till den hemmagjorda saften. Du kan ju till och med lägga till streckkod om du vill det.

Företag köper sina streckkoder hos gs1.se. Du kan utforma koderna så att de är till största möjliga nytta för dem som ska läsa dem.

Högblanka etiketter för fyrfärgsutskrifter och olika etikettpapper för A4 laser, samt etikettdispenserar finns på allt-fraktfritt.
När du köpt dina etiketter kan du köpa Brother P-touch direkttermisk skrivare som tillhörande maskin. Programvaran får du på köpet.
Sök på nätet efter Epson7500G. och andra skrivare fungerar också men utskrifterna blir dyrare.

freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se säljer gratis etiketter. Lägg in egen text och skriv ut i färg på din skrivare.

Om ditt företag har mycket utgående paket som måste märkas så kan det vara värt att investera i en etikettmaskin. Produktionen halkar inte efter.

Det finns enkla etiketter att köpa

Om du har många saker att märka upp så går arbetet snabbare med etiketter på rulle. Men du får inte glömma en etikettdispenser. Det gör att de ser snygga ut och att det inte råder något tvivel om vad som är vad.

Du spar pengar på att göra egna etiketter.
Man kan göra nästan vad som helst.
Man kan skriva ut batchnummer och bästföredatum direkt på etiketten.
Ibland händer det ju att man får ändra etiketterna.
Om du inte hinner använda alla etiketter kan limmet torka. Att då gå vägen via tryckeriet kan ta ännu längre tid.
Man kan snabbt be grafisk designer att göra en ny version och så trycker man upp nya etiketter som sedan kan klistras på plats.
Företag med många produkter, kanske på många språk och kanske etiketter till kunder också slipper fylla hundratals hyllplan och lagra etiketter för stora belopp.

Det måste se professionellt ut

Designen avgör hur snygg etiketten blir. Vissa baskunskaper är bra att ha när man gör etiketter, som att förstå färg och typsnitt. Men om du känner dig osäker så kan du köpa färdigt etikettmaterial också.

Du behöver inte vara rädd för att det ska se oproffsigt ut. Med högglansigt papper och en permanent klister som sitter som den ska så kan produkterna skickas vidare till kunder. De kommer inte att märka skillnaden.

Faktum är att etiketter på rulle utskrivna med en Epson7500G skrivare har högre upplösning (färgfotokvalitet) än ett tryckeri. Håll kostnaderna nere genom att skriva ut etiketterna på samma rulle.

Hos allt-fraktfritt kan du köpa etiketter av hög kvalitet. etiketter med eget tryck De håller till och med för massproduktion.

Du kan spara enorma summor med en Epson7500G. Den tar dessutom ingen tid att lära sig. God applicering och en smart teknik är verkligen en fördel för företag som vill att etiketteringen ska bli enklare.

Designa snygga motiv och text som syns ordentligt

Ibland kan man behöva hjälp att designa sina etiketter. Det måste se rätt ut. Det finns datorprogram att använda som hjälp. Det kan också ge fina slutresultat.