Bjud på sockerdricka vid nästa kalas

När det blir kalas för familjen så kommer det kanske stora och små människor. Då måste det finnas någonting som alla trycker om. Om du dukar fram sockerdricka blir alla glada. Det livar upp bålet.

Sockerdricka blir aldrig fel när det är kalas hemma

Läsk

Sockerdricka är läskEN som de flesta känner till. Det är klassiskt svenskt. De varianter som säljs idag är lite annorlunda mot de klassiska sorterna.

Både barn och vuxna tycker om smaken. Den är enkel att tycka om. Vissa flaskvarianter kan vara söta. Då kan du istället välja att göra egen läsk och skapa sockerdrickan med mindre socker.

Det här gör du mycket enkelt med Aromhusets läskkoncentrat, som innehåller 80% mindre socker. Prova också Aromhusets egen serie. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

I butiken säljs läsk men du kan köpa koncentrat

Prova att göra egen sockerdricka med en läskmaskin. Det enda som behövs är rätt essenser. Det här är bra om du vill styra över hur sött det blir. Det kan också sitta fint då du ska använda sockerdrickan till ett bål.

Sockerdricka smakar päron och citron. Många kommer nog ihåg Saturnus sockerdricka. Den används idag i Aromhusets sockerdricka läskkoncentrat

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. En lösning kan vara att använda mindre koncentrat. Sedan så blandar du som vanligt med andra ingredienser. Bål med alkohol i ska inte drickas av barn.

Hur mycket mineralvatten med smak dricker du?

Sockerdrickan får oftast stryka på foten när vi minskar sockerkonsumtionen. Men så måste det inte vara.

Om det är smaken du gillar så bör du satsa på ett koncentrat som Aromhuset, som har 80% mindre socker än i köpta läskedrycker.

Aromhuset är bäst på läskkoncentrat idag.

Vatten med smak är som köps i affär är ofarligt. sodastream smaker Socker är inte bra i för stora doser, annars är det ingen fara. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. Den som inte äter socker känner smaker bättre.

Servera läsken på ett snyggt sätt

Mycket handlar om hur du väljer att servera läskEN. Det är klart att den läsk som du gör hemma inte ser så proffsig ut som den som säljs i en butik. Men det kan vara inbjudande ändå. Servera i fristående glas.

Om du vill kan du servera från en kana, men det ser kanske inte så bra ut? Testa och se. Garnera gärna.

Det här är en klassisk smak som går väl ihop med citron. Våga vara vild i smakkombinationerna. Det livar upp lite extra.